20/05/2024
ΑΕΚ | Δευτέρα 20 Μαρτίου 2023 - 12:35

Καραλής και Τσατάλης πήραν θέση για τις φάσεις στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους επικοινωνίας της Ένωσης σωστά δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ, ενώ υπήρχαν και «κίτρινα» παράπονα από τον Νταμπάνοβιτς

Πολύ μεγάλη συζήτηση έχει σηκώσει η διαιτησία του Νίκολα Νταμπάνοβιτς στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός. Ο Μαυροβούνιος έδειξε ανεπαρκής και θα έπρεπε να μη σφυρίξει ξανά στην Ελλάδα.

Γιάννης Καραλής και Τάσος Τσατάλης πήραν τη Δευτέρα (20/3) θέση για όσα συνέβησαν. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ παρέθεσε τους κανόνες ποδοσφαίρου και προσπάθησε να πείσει πως σωστά δεν αποβλήθηκε ο Άμραμπατ.

Εξήγησε πως ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι το χέρι του Χατζισαφί και μεταξύ άλλων έκανε σχόλια τόσο για τον Μπρινιόλι όσο και για τη φάση στο τέλος μεταξύ των Παλάσιος και Αραούχο.

Η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Καραλής: «ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 22/23

ΚΑΝΟΝΑΣ 12: ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΑΝΆΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ (σελίδα 104)

“παρατηρήσεις (κίτρινες κάρτες) για αντιαθλητική συμπεριφορά:

*παίζει τη μπάλα με το χέρι με σκοπό να επηρεάσει ή να σταματήσει μια ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

*παίζει τη μπάλα με το χέρι σε μια ΠΡΟΣΠΆΘΕΙΑ ΝΑ ΠΕΤΎΧΕΙ ΓΚΟΛ (ανεξάρτητα του εάν η προσπάθεια είναι επιτυχής ή όχι) ή σε μια ανεπιτυχή του προσπάθεια να ΑΠΟΤΡΈΨΕΙ ΤΗΝ ΕΠΊΤΕΥΞΗ ΕΝΟΣ ΤΕΡΜΑΤΟΣ”.

Τι από αυτά συνέβη στο χερι-Αμραμπατ;

Για το τάκλιν, μπάλα πρώτα – αντιπαλο (που ΔΕΝ είχε επικινδυνότητα για τον αντίπαλο) δεν το σχολιάζω καν.

Υ.γ “Πέναλτι -χερι Χατζησαφί” ζητούν. Ε, βέβαια. Έμαθαν από το 1ο πέναλτι στη Λεωφόρο: σπρώξε τον Χατζησαφί και δεν τρέχει… κάστανο. Θα πάρεις και πεναλτι-δωρο!!!!

Υ.γ1 Για την κίτρινη στον Μπρινιόλι μετά από…10 παρατηρήσεις για… ΚΑΘΥΣΤΈΡΗΣΗ, θα πείτε κάτι “φωστήρες”;

Υ.γ2 Ο Παλασιος (στο 100′), βρίσκει μπάλα. Όμως ΚΑΝΕΙΣ δεν απαγορεύει στον Αραούχο να σουτάρει μετά. Κι εκεί (αφού σουτάρει) τον βρίσκει ο Παλασιος. “Όχι πέναλτι”; Ο.Κ, αλλά ΧΩΡΊΣ VAR;;;;;».

Από την πλευρά του ο Τάσος Τσατάλης το πήγε ένα βήμα παρακάτω και στάθηκε σε μία φάση που κατά την άποψή του αδικήθηκε η ΑΕΚ: «Επιθετικό φάουλ.... Τι να κάνει κι ο αμυντικός. Σε λίγο θα μας πείτε κι ότι έπρεπε να αποβληθεί

Μοιραστείτε το: