02/10/2023
ΚΗΦΙΣΙΑ | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 - 13:07

Ο Κοκκίνης και η έντονη φημολογία για Κηφισιά

Η επίσκεψή του στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» πυροδότησε μεταγραφικά σενάρια

Την προηγούμενη διετία αποτέλεσε έναν από τους πιο ταλαντούχους και ελπιδοφόρους εξτρέμ στη Σούπερ Λίγκα 2. Οι εμφανίσεις του με τον Εργοτέλη ήταν αρκετές για να ασχοληθούν πολλές ομάδες. Τελικά το παραπάνω βήμα ήρθε και ο Σωτήρης Κοκκίνης πήγε στον Ιωνικό το καλοκαίρι.

Η πρόκληση της Σούπερ Λίγκας 1 ήταν μεγάλη. Δεν μπορούσε να πει «όχι». Προτάσεις υπήρχαν και από αλλού. Τελικά ο Εργοτέλης τον άφησε να φύγει και ο Κοκκίνης έγινε κάτοικος Νίκαιας. Μόνο που αυτό κράτησε λίγους μήνες, αφού το συμβόλαιό του λύθηκε προς τα τέλη Νοεμβρίου.

Σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης βρίσκεται ο 22χρονος και η επίσκεψή του στην Καισαριανή για να δει το Κηφισιά - Καλλιθέα πυροδότησε φήμες, όπως και τα πηγαδάκια με παίκτες της τυπικά γηπεδούχου ομάδας.

Άλλωστε στην Κηφισιά τον ξέρουν πολύ καλά και τον ήθελαν από το καλοκαίρι. Πρώτος όλων ο Γιώργος Τουτζάρης, ο οποίος έχει συνεργαστεί μαζί του. Στέλιος Ποζατζίδης, Νίκος Πέιος και Κυριάκος Μαζουλουξής έχουν υπάρξει συμπαίκτες με τον Κοκκίνη στον Εργοτέλη και γενικότερα δίαυλος επικοινωνίας υπάρχει, όπως και διάθεση για να «ψηθεί» και να υπογράψει εκεί ο Πρεβεζιώτης.

Μοιραστείτε το: