04/03/2024
ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 1 | Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 - 12:29

Με δικό του μάνατζερ έβγαλε και… εξτραδάκι!

Και η Σούπερ Λίγκα 1 έχει τα δικά της καταξιωμένα… λαμόγια * Βρείτε το κουίζ της σπαρταριστικής ιστορίας και μην ψάχνετε στους Big 5

Στο τέλος της περσινής σεζόν πρόταξε τα στήθη του για να σώσει τον προπονητή. Έδωσε τον υπέρ πάντων αγώνα και πέρασε το δικό του. Μαζί πήγαν εκεί, αλλά είναι άγνωστο αν θα φύγουν και παρέα. 

Η συνεργασία τους εξαιρετική. Ό,τι του λέει, ο κόουτς το κάνει. Σε τέτοιο βαθμό που το καλοκαίρι ο συγκεκριμένος παράγοντας έπαιξε μεγάλη μπάλα μεταγραφικά. Γι' αυτό και δεν ήθελε αλλαγές στον πάγκο. Κάποιος άλλος ίσως του έβαζε χαλινάρι.

Τώρα κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντιθέτως θα λέγαμε! Γενικό κουμάντο έκανε ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας. Μιλούσε με παίκτες, διαπραγματευόταν με μάνατζερ, το τηλέφωνό του είχε πάρει φωτιά.

Χαμένος βέβαια δεν βγήκε. Άξιζε η κούραση γιατί πάντα βρίσκεται τρόπος για ανταμοιβή. Υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα ιστορία που το επιβεβαιώνει. Σύμφωνα με όσα ακούγονται στην πιάτσα, ο ίδιος απέρριψε παίκτη θεωρώντας τον ακριβό και έναν μήνα αργότερα τον απέκτησε δίνοντας περισσότερα χρήματα! Και θα πει κανείς, συμβαίνουν και αυτά στο μεταγραφικό παζάρι. Μόνο που στο μεσοδιάστημα φρόντισε να βάλει και δικό του μάνατζερ στο κόλπο. Αν είσαι μεγάλη καρδιά, δεν κρύβεται... Τι είναι 5 ή και 15 χιλιάρικα έξτρα; Πάνω απ' όλα η φιλία (και η... παρέα)! 

Μοιραστείτε το: