19/07/2024
editorial | Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021 - 06:09

Δέκα χρόνια a-sports.gr!

Κόψαμε τούρτα, σβήσαμε κεράκια, αλλά δεν πρόκειται να αφήσουμε… έτσι τους αναγνώστες μας, καθώς ετοιμάζουμε μοναδικά δώρα - εκπλήξεις και δράσεις μέσα στο 2021 για να γιορτάσετε μαζί μας

Του ΔΗΜΗΤΡΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Η πρώτη δεκαετία μόλις συμπληρώθηκε για το a-sports.gr στις 14 Φεβρουαρίου 2021! Ακριβώς… Ήταν 14/2/2011 όταν όντας παραδοσιακός «εφημεριδάς» αποφάσιζα να ξεκινήσω το διαδικτυακό ταξίδι αποδεχόμενος την πρόκληση της εποχής και των νέων - σύγχρονων μορφών στα Media.

Και το… κολύμπι τότε άρχισε σε φαινομενικά ασφαλή και πιο περιορισμένα νερά (apollon1891), αλλά γρήγορα οι «απλωτές» στη… θάλασσα μας απομάκρυναν από τη «σιγουριά», το περιεχόμενο έγινε πιο ευρύ και το φυσικό επακόλουθο ήρθε 19 μήνες μετά όταν το site πήρε τη σημερινή μορφή του.

Δέκα χρόνια a-sports.gr λοιπόν και τι να πρωτοθυμηθώ… Σίγουρα πολλή δουλειά, ατέλειωτα ξενύχτια, άγχος όσο το μαγαζί μεγάλωνε και είχε υποχρεώσεις και εργαζόμενους, μα και ατέλειωτο κέφι εμπλουτισμένο με μεράκι.

ToΑ-στέρι στα σπορ, όπως «δηλώνει» το σήμα μας για να λύσω και την απορία για την ονομασία, για όσους δεν ξέρουν και πολλά για τη δική μας ιστορία, έκανε τη δημοσιογραφική πιάτσα να φαντάζεται για το πώς και το γιατί… Κι όμως, το a-sports.gr απέδειξε πως δεν ήταν ποτέ siteειδικού σκοπού και συγκεκριμένων συμφερόντων με μπροστινούς και… πισινούς. Τώρα, που σας το γράφω βέβαια, κατά περιόδους σε αυτή τη δεκαετία, έχουν φτάσει στα αφτιά μου απίστευτα σενάρια, αλλά είναι απολαυστικό να νομίζουν οι έξω τον… εύκολο δρόμο, γιατί έτσι έχουν μάθει (δεν είναι απαραίτητα κακό), επειδή στην πραγματικότητα δεν ξέρουν να δημιουργούν από το μηδέν… Πιστέψτε, όμως, έχει τη γοητεία του και φυσικά τα μεγάλα ρίσκα του όλο αυτό. Άρα είναι συναρπαστικό και δεν έχει όρια προς τα πάνω!

Έχοντας συνεργαστεί ως ιδιοκτήτης & διευθυντής αυτού του ΜΜΕ ως τώρα με κάπου 50 δημοσιογράφους (ή που ήθελαν ή θέλουν να γίνουν επαγγελματίες του χώρου), κρατάω μόνο τα καλά και τα ωραία… Και δεν ήταν λίγα, κάθε άλλο. Βέβαια, δεν θα μπω σε ονοματολογία όχι για να κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά γιατί αυτοί που πέρασαν και τους εκτιμώ το ξέρουν αυτοπροσώπως. Είναι τόσο απλό… Μόνο την αείμνηστη Γωγώ Κουμπούνη αναφέρω, καθώς το φευγιό της το 2016 στην πραγματικότητα με «υποχρέωσε» να επαναπροσδιορίσω τους στόχους του site για τα επόμενα και μεγάλα άλματα. Από εκεί και πέρα, δεν ενδιαφέρουν το αναγνωστικό κοινό οι «ενδοοικογενειακές» υποθέσεις ενός μαγαζιού, αλλά το a-sports.gr με τη δική του αυτόφωτη πορεία ανταγωνίζεται στα ίσα ομίλους, αφού η φωνή του ηχεί δυνατά και παντού γιατί είναι μέσα σε όλα!

Συνεχίζουμε, λοιπόν, για τα ακόμα καλύτερα και ακόμα μεγαλύτερα… Για αυτό γιορτάζουμε και το χαιρόμαστε! Έτσι πλησιάζοντας τα 300.000 άρθρα, μετρώντας κοντά στις 5.500 live μεταδόσεις και πηγαίνοντας ολοταχώς για τους 5.000 ακόλουθους στο κανάλι του a-sports.gr στο YouTube ξέρετε ποιοι είμαστε, τη διαφορά και την ποιότητα μας.

Και επειδή εμείς γλυκαθήκαμε από την τούρτα γενεθλίων, που κόψαμε (έχοντας πλάι μου μόνο τον αρχισυντάκτη του site, Στέλιο Ευαγγελακόπουλο ελέω covid-19), τηρήσαμε το εθιμοτυπικό σβήνοντας κεράκια, αλλά θέλουμε να σας κάνουμε συμμέτοχους στη χαρά μας, δεν κλείνουμε τις «εορταστικές εκδηλώσεις» με αυτό το editorial.

Σας προαναγγέλουμε, λοιπόν, ότι ετοιμάζουμε μοναδικά δώρα και δράσεις μέσα στο 2021 για να γιορτάσετε μαζί μας τα πρώτα 10 χρόνια του a-sports.gr.

Ως εκ τούτου, μείνετε συντονισμένοι για να βγείτε διπλά κερδισμένοι και από ενημέρωση και από προνόμια, γιατί στο 2021 έχετε να αναμένεται από εμάς ευχάριστες εκπλήξεις!

* Εμείς από την πλευρά μας ευχαριστούμε τα ξακουστά ζαχαροπλαστεία «Ανδριάς», καθώς η τούρτα γενεθλίων του a-sports.gr ήταν προσφορά από αυτά και ήταν εκπληκτική όχι μόνο στην όψη, όπως μπορείτε να δείτε, αλλά -το κυριότερο- στη γεύση!

Μοιραστείτε το: