Αναμένεται να επεκταθεί η συνεργασία των δύο πλευρών
Το θέλουν και οι δύο και θα συμβεί εντός των επόμενων ημερών…
Ο λόγος για την επέκταση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μέχρι το 2028, με το συμβόλαιο του Μαροκινού στράικερ να ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι.
Μπορεί να υπήρξε μία πολύ μεγάλη προσφορά της Αλ Νασρ για τον 32χρονο φορ, ωστόσο ο ίδιος ο Ελ Κααμπί θέλει να παραμείνει… κάτοικος Πειραιά, κάτι που αποτελεί επιθυμία και του ιδιοκτήτη των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μάλιστα, ο μάνατζερ του Ελ Κααμπί βρίσκεται από την Πέμπτη (12/3) στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις και τις τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου μετά να ανακοινωθεί επίσημα η παραμονή του Μαροκινού επιθετικού στον Ολυμπιακό.
Θυμίζουμε ότι ο 32χρονος φορ ήρθε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2023 από την Αλ Σαντ και αγαπήθηκε γρήγορα από τον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ έδειξε τα διαπιστευτήριά του με τα πολλά γκολ του. Ανάμεσά τους και αυτό με τη Φιορεντίνα στις 29 Μαΐου 2024 στη Νέα Φιλαδέλφεια που έδωσε στον Ολυμπιακό το τρόπαιο του Κόνφερενς Λιγκ.
Συνολικά ο Ελ Κααμπί μετρά 126 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό έχοντας σκοράρει 78 φορές με 12 ασίστ, ενώ από τίτλους έχει κατακτήσει, πέραν του Κόνφερενς το 2024, το νταμπλ της σεζόν 2024-2025, αλλά και το Σούπερ Καπ τον Ιανουάριο του 2026.

