Αρκετά δύσκολο το έργο των «κίτρινων» απέναντι στον Ολυμπιακό
Είναι που είναι από μόνο του δύσκολο το ματς του Άρη με τον Ολυμπιακό, οι απουσίες των «κίτρινων» το κάνουν ακόμα δυσκολότερο.
Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά συνολικά εννιά είναι οι απόντες για τον Μανόλο Χιμένεθ (ΦΩΤΟ) εν όψει του σαββατιάτικου (1/11, 20:00) ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον Άρη να ολοκληρώνει την Παρασκευή (31/10) την προετοιμασία του στο Δασυγένειο.
Εννιά ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτός, όλοι τραυματίες και αυτοί είναι οι Μεντίλ, Φρίντεκ, Δώνης, Φαμπιάνο, Μισεουί, Ντούντου, Καντεβέρε, Βοριαζίδης και Διούδης κάτι που δυσκολεύει και τον Ισπανό τεχνικό του Άρη για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.
Αντίθετα, επιστρέφουν οι Πέρεθ, Γαλανόπουλος και έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Μάικιτς, Αθανασιάδης, Καράι, Τεχέρο, Φαντιγκά, Άλβαρο, Σούντμπεργκ, Ροζ, Ράτσιτς, Γένσεν, Μόντσου, Σίστο, Πέρεθ, Μορουτσάν, Νινγκ, Μορόν, Αλφαρέλα, Γιαννιώτας, Γαλανόπουλος, Παναγίδης, Χαρούπας.

