17/09/2025
Κύπελλο Ελλάδας | Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2025 - 19:30

Κύπελλο Ελλάδας: Εύκολες νίκες για ΟΦΗ, Ατρόμητο, υποχρεώθηκε σε ισοπαλία με τη Μαρκό η ΑΕΛ!

Με 3-0 επικράτησαν οι Κρητικοί της Καβάλας, με 4-2 οι «κυανόλευκοι» της Ελλάδας Σύρου, στο 2-2 στο ουδέτερο της Καρδίτσας το ματς των «βυσσινί»

Δεν συνάντησαν δυσκολίες στην πρεμιέρα της League Phase του Κυπέλλου την Τετάρτη (17/9) Ατρόμητος και ΟΦΗ που επικράτησαν των Ελλάδα Σύρου και Καβάλας αντίστοιχα, ενώ η ΑΕΛ υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 2-2 με τη Μαρκό.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος (ΦΩΤΟ) νίκησε την κυκλαδίτικη ομάδα με 4-2 σε ένα ματς που η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου προηγήθηκε 4-0 και την ομάδα της Σύρου να μειώνει στο τελικό 4-2. Ο Τσακμάκης στο 14’ πέτυχε το 1-0 και ο Τσαντίλας στο 45’ σημείωσε το 2-0 για να κλείσει το ημίχρονο στο 3-0 με το γκολ του Παλμεζάνο στο 45+4’. Δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Τσαντίλας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα πέτυχε το 4-0, πριν μειώσει ο Γώγος στο 80’ σε 4-1 και ο Τσιαντούλας σε 4-2 τρία λεπτά μετά.

Στο κεκλεισμένων των θυρών «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ επικράτησε 3-0 της Καβάλας σε ένα ματς που οι «αργοναύτες» ξεκίνησαν με δοκάρι στο 6ο λεπτό με σουτ του Κατσουλίδη και ένα λεπτό μετά έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του τερματοφύλακα Ζωγράφου ο οποίος ανέτρεψε τον Σαλσέδο εκτός περιοχής. Οι παίκτες του Μίλαν Ράσταβατς με παίκτη παραπάνω άνοιξαν το σκορ στο 20’ με τον Νους και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 42’ με τον Σενγκέλια. Το τελικό 3-0 πέτυχε στο 57ο λεπτό ο Νέιρα.

Τέλος, στο ουδέτερο γήπεδο της Καρδίτσας, καθώς το γήπεδο του Μαρκόπουλου έχει προβλήματα, η ΑΕΛ δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Μαρκό μένοντας στο 2-2. Ένα λεπτό πριν το ημίωρο ο Χατζηστραβός πέτυχε το 0-1 για τους «βυσσινί», όμως στο 43’ ο Σμάλης πέτυχε το 1-1. Με τη συμπλήρωση 72 λεπτών αγώνα ο Μούργος πέτυχε το 1-2 για την ΑΕΛ, όμως η ομάδα των Μεσογείων δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με πέναλτι του Μεντόσα στο 90+1’ ισοφάρισε στο τελικό 2-2.

Μοιραστείτε το: