Με τρεις κεφαλιές από Κολίδιο, Ντριούσι και Μέζα, οι «Μιγιονάριος» επικράτησαν με 3-1 της Ουράβα Ρεντς
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Ρίβερ Πλέιτ επικρατώντας με 3-1 της Ουράβα Ρεντς το βράδυ της Τρίτης (18/6).
Οι Αργεντινοί έκαναν... πάρτι στον αέρα καθώς πέτυχαν και τα τρία τέρματά τους με κεφαλιές.
Οι «Μιγιονάριος» μπήκαν πιο επιθετικά στο ματς και στο 9' είχαν δοκάρι με τον Ντριούσι, ενώ τρία λεπτά αργότερα άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κολίδιο. Οι Ιάπωνες ισορρόπησαν κάπως στη συνέχεια και στο 42' απείλησαν με σουτ του Τακούρο το οποίο κατέληξε στην αγκαλιά του Αρμάνι.
Η Ρίβερ Πλέιτ έκανε και το 2-0 στο 48' με κεφαλιά του Ντριούσι ωστόσο στο 58' η Ουράβα Ρεντς μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ματσούο. Η ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο πήρε ξανά... αέρα δύο τερμάτων στο 74' όταν ο Μέζα, μετά από κόρνερ του Ακούνια, σκόραρε με ακόμα μία κεφαλιά για το 3-1. Στο 90' η ομάδα από την Ιαπωνία έφτασε κοντά στο 3-2 αλλά το σουτ του Τιάγκο εξουδετερώθηκε από τον Αρμάνι.
Τα ξημερώματα της Τετάρτης (18/6) η Ίντερ θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Μοντερέι στο δεύτερο παιχνίδι του ομίλου.