19/07/2024
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Σάββατο 29 Ιουνίου 2024 - 15:06

Τέλος ο Μουνάφο από τον Αστέρα Τρίπολης

Μετά από επτά σερί χρόνια και εννέα συνολικά στους Αρκάδες αποτελεί παρελθόν

Σε ένα απρόσμενο διαζύγιο προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης. Ο Χουάν Μουνάφο αποτελεί παρελθόν μετά το 2017, όταν πήγε για δεύτερη φορά στους Αρκάδες.

Είχε παίξει μία διετία προηγουμένως και στη συνέχεια έκλεισε άλλη μία επταετία ως Αρκάς. Μόνο που όλα κάποτε τελειώνουν. Μία διαφωνία της τελευταίας στιγμής έφερε το διαζύγιο, το οποίο ανακοινώθηκε το Σάββατο (29/6).

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Juan Munafo. Για 9 χρόνια υπήρξε ένας από τους σημαντικούς παίκτες της ομάδας μας και επέδειξε αγωνιστικότητα, αλλά και επαγγελματισμό!

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και τού ευχόμαστε καλή συνέχεια στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».

Η δήλωση του Μουνάφο: «Μετά από 9 χρόνια ήρθε η ώρα να φύγω από την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες, κ. Μπάκο και κ. Καϋμενακη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κόσμο της Τρίπολης για την αγάπη, τη στήριξη και τον σεβασμό που είχαν απέναντί μου. Στο τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του αγωνιστικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, περάσαμε πολύ όμορφες και δύσκολες στιγμές, αλλά πάντα ήμασταν μαζί σαν μια οικογένεια. Σίγουρα μετά από τόσα χρόνια δημιουργήσαμε σχέσεις ζωής. Θα συνεχίσω να παρακολουθώ την ομάδα για πάντα και σίγουρα κάποια στιγμή θα βρεθούμε πάλι.

Πάμε Αστέρα!».

Μοιραστείτε το: