19/07/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 25 Ιουνίου 2024 - 16:19

Οι 105 πρώτοι που συμμετέχουν στο ψήφισμα για την παραίτηση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης

Βελέντζας, Μπόντζος, Κουρκούνας, Αλέξης από τους παλαίμαχους, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Β. Τσέγας, το ιστορικό στέλεχος Θ. Μαρτίκος και γνωστοί Απολλωνιστές όπως οι Αράπογλου, Κωστόπουλος, Μπαξεβανάκης, Αυλωνίτης, Χ. Καπλάνης, Γρατσίας, Γ. Χαραλαμπίδης, Ζερβός, Περιστεράς, Καστριώτης, Δήμου, Παντελίδης, Χριστόπουλος, Σταματόπουλος * Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών μέχρι τις 4 Ιουλίου

Ήδη 105 Απολλωνιστές συνυπογράφουν το ψήφισμα διαμαρτυρίας, που οργάνωσε το a-sports.gr μετά τη συγκέντρωση έξω από το γήπεδο της Ριζούπολης στις 4/6/2024 με αφορμή την ιστορική επέτειο της συμπλήρωσης 29 ετών από την έξοδο του Απόλλωνα Σμύρνης στην Ευρώπη.

Στο κάλεσμα για άμεση παραίτηση της διοίκησης της καταστροφής, δηλαδή το Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, που οδήγησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» στα τοπικά της Αθήνας μέσα σε διάστημα εννέα μηνών από διεκδικήτρια ανόδου στην Σούπερ Λίγκα 1 συμμετέχουν σημαντικοί άνθρωποι των «κυανόλευκων».

Ανάμεσα τους είναι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Λευτέρης Βελέντζας, Πέτρος Μπόντζος, Νίκος Κουρκούνας, Θοδωρής Αλέξης, ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και μέλος του Γ.Σ., Βασίλης Τσέγας, ο ιστορικός παράγοντας, Θωμάς Μαρτίκος, που πρόσφατα μας παραχώρησε και μία συγκλονιστική συνέντευξη, αλλά και δεκάδες γνωστοί Απολλωνιστές με πορεία δεκαετιών στις εξέδρες. Μεταξύ άλλων αναφερόμαστε στον Γιώργο Αράπογλου, τον Δώρη Παπαδάκη, τον Χρήστο Κωστόπουλο, τους Κώστα και Τάσο Μπαξεβανάκη, σύσσωμη την οικογένεια Ριμπόπουλου, τον Χρήστο Καπλάνη, τον Βαγγέλη Αυλωνίτη (βοήθησε απίστευτα την όλη προσπάθεια), τον Στέλιο Γρατσία, τον Γιάννη Χαραλαμπίδη, τον Γιώργο Ζερβό, τον Νίκο Περιστερά, τον Ανδρέα Καστριώτη, τον Πλάτωνα Δήμου, τον Τρύφωνα Χριστόπουλο, τον Σταύρο Παρασκευά, τον Μιχάλη Σαββίδη, τον Γιώργο Φωτάκη, τον Γιάννη Πέρρο, τον Πέτρο Καταλειφό, τον Γιώργο Βαμβακά, τον Νίκο Τσολακλίδη, τον Τάκη Σταματόπουλο, τον Ιωάννη Δαβαρούκα, τον Ηλία Παντελίδη, τον Σάββα Σιάτρα, τον Ευάγγελο Τσάκλα και φυσικά τον ιδιοκτήτη του a-sports.gr και διοργανωτή της όλης κίνησης, Δημήτρη Δημητρίου.  

Επαναλαμβάνουμε, ότι το ψήφισμα αναφέρει τα ακόλουθα: 

«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι φίλοι του ιστορικού Απόλλωνα Σμύρνης ζητούμε την άμεση παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη ως ελάχιστη ένδειξη ευθιξίας, λόγω του καταστροφικού υποβιβασμού της ομάδας στα τοπικά πρωταθλήματα της Αθήνας. Κι αυτό ώστε να κινηθούν οι διαδικασίες για το διορισμό προσωρινής διοίκησης από το Πρωτοδικείο».

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συλλογή υπογραφών για το ΨΗΦΙΣΜΑ συνεχίζεται μέχρι και τις 4 Ιουλίου 2024 διαδικτυακά με τα πλήρη στοιχεία όσων θελήσουν να το συνυπογράψουν μέσω γραπτών μηνυμάτων ή e-mail και εν συνεχεία όλη η λίστα θα παραδοθεί στον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης. 
Μοιραστείτε το: