16/06/2024
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Κυριακή 19 Μαΐου 2024 - 14:32

Απόλλων Σμύρνης: Στη δημοσιότητα η εγγυητική των 150.000 ευρώ, που αχρήστευσαν οι καταστροφείς…

Η τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ πριν τη διαλύσουν Ερασιτέχνης, Αναγεννητές και λοιποί… ψευτο-ελευθερωτές είχε κρατήσει την υπόσχεση της * Το a-sports.gr ανοίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων για να μάθει το πανελλήνιο τι συνέβη και μέσα σε εννέα μήνες η «Ελαφρά Ταξιαρχία» από διεκδικήτρια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1 εξαφανίστηκε στα τοπικά της Αθήνας!

Ως εδώ! Ο Απόλλων Σμύρνης εξαφανίστηκε από τον ποδοσφαιρικό χάρτη μέσα σε μόλις εννέα μήνες κι όμως ορισμένοι από τους καταστροφείς του εξακολουθούν να δείχνουν το προκλητικό θράσος τους. Επειδή, ωστόσο, στοιχεία υπάρχουν, είναι καιρός να μάθει το πανελλήνιο τι ακριβώς συνέβη για να φτάσει η πάλαι ποτέ «Ελαφρά Ταξιαρχία» στη διάλυση και τα τοπικά της Αθήνας από εκεί που ήταν διεκδικήτρια ανόδου στη Σούπερ Λίγκα 1 (οι «κυανόλευκοι» τερμάτισαν τρίτοι στην SL2 την περσινή μόλις σεζόν, δηλαδή το 2022-23). Για αυτό και το a-sports.gr  ανοίγει το κουβάρι των αποκαλύψεων για το πως διαλύθηκε μια απόλυτα υγιής ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη, τους Αναγεννητές και τους λοιπούς ψευτο-ελευθερωτές. 

Ενώ, λοιπόν ορισμένοι από τους καταστροφείς συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα και χωρίς ίχνος ντροπής, δίνουμε στη δημοσιότητα για πρώτη φορά την εγγυητική (τραπεζική) επιστολή ύψους 150.000 ευρώ, που κατάθεσε η οικογένεια Μονεμβασιώτη προς όφελος της ομάδας για να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στη Σούπερ Λίγκα 2 και την περίοδο 2023-24! 

Η εγγυητική ήταν μια υπόσχεση που είχε δώσει στον Ερασιτέχνη η τελευταία διοίκηση της ΠΑΕ και την οποία όπως αποδεικνύεται με το επίσημο έγγραφο, που σας παραθέτουμε, την τήρησε σε απόλυτο βαθμό.  

Μια εγγυητική, που ωστόσο, αχρήστευσαν οι διοικούντες της καταστροφής, καθώς είχαν προαποφασίσει να μην δηλώσουν την ΠΑΕ στη Σούπερ Λίγκα 2 για να κατεβάσουν την ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπως και συνέβη με τα γνωστά πια αποτελέσματα του νέου υποβιβασμού πριν από μερικές ημέρες στην Α’ Αθηνών για πρώτη φορά στην ιστορία του Απόλλωνα Σμύρνης.       

Τα 150.000 ευρώ της αξίας της εγγυητικής επιστολής (απαραίτητη για τη χορήγηση άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού) αποτελεί και την έμπρακτη εκκωφαντική απάντηση προς τους ανθρώπους, που σχεδίασαν και υλοποίησαν τον ολοκληρωτικό αφανισμό του Απόλλωνα Σμύρνης και ψευδώς υποστηρίζουν πως τάχα η οικογένεια Μονεμβασιώτη αποχωρώντας (κάτι που Ερασιτέχνης και μερίδα οπαδών επιδίωξαν χρόνια με την πολεμική τους ειδικά στο ζήτημα της χρήσης της Ριζούπολης), δεν τους άφησε ούτε ένα φανελάκι για να έχουν προίκα την επόμενη σεζόν!

Τα ψέματα όμως έχουν κοντά πόδια και οι αποκαλύψεις που θα υπάρξουν και το επόμενο διάστημα, δεδομένα θα ξεμπροστιάσουν τόσο τα εκτελεστικά όργανα όσο και τον «πατέρα» (ηθικό αυτουργό) της καταστροφής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που έχει ονοματεπώνυμο…  

Μοιραστείτε το: