19/07/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 - 15:29

Μόνο κεκλεισμένων των θυρών ο τελικός Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ξεκαθάρισε πως δεν βάζει ευρώ για τα βελτιωτικά έργα που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο και πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη για το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας

Το θέατρο του παραλόγου! Για μία ακόμη χρονιά ο τελικός του Κυπέλλου μετατρέπεται σε σαπουνόπερα λόγω της αδυναμίας της ΕΠΟ να τον διοργανώσει όπως πρέπει.

Ενώ είχε κλειδώσει η απόφαση για το Πανθεσσαλικό, τα έργα που χρειάζεται να γίνουν εκεί για να φιλοξενηθεί κόσμος, είναι αρκετά. Σύμφωνα με πληροφορίες απαιτείται ένα ποσό της τάξης των 260.000 ευρώ. Ο Αχιλλέας Μπέος ενημέρωσε πως ο δήμος Βόλου είναι διατεθειμένος να καλύψει το μεγαλύτερο ποσό, αλλά ζήτησε και κάποια χρήματα από την ΕΠΟ της τάξης των 70.000 ευρώ.

Η Ομοσπονδία απάντησε αρνητικά και την Παρασκευή (12/4) έγινε γνωστό πως έριξε μία νέα πρόταση στο τραπέζι. Είπε σε Παναθηναϊκό και Άρη να απαντήσουν εάν δέχονται αλλαγή της έδρας. Αλλιώς ξεκαθάρισε πως ο τελικός θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Να σημειωθεί πως η μοναδική εναλλακτική αυτή τη στιγμή είναι το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, και εκεί το κόστος εγκατάστασης καμερών είναι ακόμη υψηλότερο. Μέχρι τη Δευτέρα (15/4) θα πρέπει να έχουν απαντήσει οι δύο φιναλίστ, αν και οι Θεσσαλονικείς ήδη έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν δέχονται να παίξουν στο ΟΑΚΑ.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης μεταξύ σοβαρού και αστείου ρώτησε γιατί δεν πάει ο Παναθηναϊκός να παίξει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μία που το είπε, μία που το απέρριψε ο Παναθηναϊκός.

Μοιραστείτε το: