19/07/2024
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 - 16:49

Έχασε και τυπικά στα χαρτιά το ματς με τον ΠΑΟ Ρουφ η Επισκοπή

Οι Ρεθυμνιώτες θα πληρώσουν και πρόστιμο 4.000 ευρώ * Πήρε πίσω 3 βαθμούς ο Ο.Φ. Ιεράπετρας

Αναμενόμενη ήταν η τιμωρία της Επισκοπής για το ματς της 4ης Ιανουαρίου με τον ΠΑΟ Ρουφ, που δεν έγινε ποτέ.

Οι Ρεθυμνιώτες είχαν πρόβλημα με τα δελτία των παικτών τους και την Πέμπτη (23/3) ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας 2 έκανε γνωστό ότι το παιχνίδι κατακυρώνεται στον ΠΑΟ Ρουφ με 3-0 στα χαρτιά, ενώ επιβάλλεται και πρόστιμο 4.000 ευρώ στην κρητική ομάδα.

Mε αυτά τα δεδομένα ο ΠΑΟ Ρουφ παίρνει τους πρώτους 3 βαθμούς στο πρωτάθλημα του 2ου (Νοτίου) ομίλου, ενώ η Επισκοπή έχει 8 πόντους στη 12η θέση.

Η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης λόγω υπαιτιότητάς της του προγραμματισμένου για τις 04.01.2023 αγώνα εναντίον της ΠΑΕ Ρουφ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ α) ποινή απώλειας του συγκεκριμένου αγώνα, στον οποίο θεωρείται ότι ηττήθηκε με σκορ 3-0, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ». 

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό ο Ο.Φ. Ιεράπετρας δεν έχει πλέον πρόβλημα με την ενεργοποίηση ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών για οφειλές προς τον Πλατανιά.

Το θέμα διευθετήθηκε, συνεπώς οι βαθμοί έχουν επιστραφεί και ο ΟΦΙ μετρά 27 βαθμούς στην 5η θέση του 2ου (Νοτίου) ομίλου.

Μοιραστείτε το: