23/02/2024
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023 - 16:05

Μπέος: «Δεν δίνω το Πανθεσσαλικό για τον τελικό του Κυπέλλου»

Ο δήμαρχος Βόλου τόνισε πως δεν θα γίνει πεδίο μάχης η πόλη του

Για μία ακόμη χρονιά λίγους μήνες πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γίνεται συζήτηση για το πού θα διεξαχθεί. Ο Αχιλλέας Μπέος ξεκαθάρισε πάντως πως δεν θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό!

Το φιάσκο του 2017 έχει μείνει αξέχαστο. Τότε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έφτασαν έως τον τελικό και ο Βόλος έγινε πεδίο μαχών. Αντίστοιχα επεισόδια φοβάται ο δήμαρχος Βόλου και γι' αυτό υπογράμμισε πως δεν παραχωρεί το γήπεδο.

«Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό», ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας.

«Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πως να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης», επεσήμανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Μοιραστείτε το: