02/06/2023
ΑΡΗΣ | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 - 23:18

Τερζής: «Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα»

Δεν δέχτηκε ερωτήσεις ο υποηρεσιακός τεχνικός του Άρη στη συνέντευξη Τύπου

Την ήττα με 1-2 από τον ΠΑΟΚ γνώρισε ο Άρης την Κυριακή (19/3) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Μπορεί να προηγήθηκε, αλλά δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Παρόλα αυτά ο Τόλης Τερζής έκανε λόγο για αποτέλεσμα που είναι μαγική εικόνα.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων» έκανε την τοποθέτησή του και στη συνέχεια δεν θέλησε να δεχτεί ερωτήσεις. Μεταξύ άλλων είπε πως ήταν λανθασμένο το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΟΚ και προσέθεσε πως το πρώτο ημίχρονο με λίγη τύχη θα τελείωνε με 3-0.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Τερζής: «Το αποτέλεσμα είναι μαγική εικόνα. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι κι αν είχαμε λίγη τύχη το σκορ θα ήταν 3-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και δίχως να δεχθούμε φάση από τον αντίπαλο δεχθήκαμε δύο γκολ.

Επειδή είδα στα αποδυτήρια τη φάση του πέναλτι, δεν υπάρχει καν επαφή πολλώ δε μάλλον πέναλτι. Ο Μπράμπετς δεν ακουμπάει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ κι έτσι μπήκανε στο παιχνίδι οι αντίπαλοι, από ένα ανύπαρκτο πέναλτι. Αλλά εμείς θα έπρεπε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο. Μας αδικεί το σκορ και το αποτέλεσμα».

Μοιραστείτε το: