16/06/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 - 21:00

Μίτσελ: «Είναι ο αρχηγός μας ο Φορτούνης, τον ευχαριστούμε»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε ότι θα κάνει καλό στην ομάδα του η διακοπή του πρωταθλήματος

Με 3-0 νίκησε το Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Ολυμπιακός και ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου απένειμε τα εύσημα στον Κώστα Φορτούνη για τη σπουδαία του εμφάνιση.

Επίσης, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων έρχεται στην κατάλληλη χρονική στιγμή, ενώ φυσικά ευχαρίστησε τους οπαδούς των πρωταθλητών, που γέμισαν το γήπεδο.

Αναλυτικά, όσα ειπώθηκαν:

- Ο Φορτούνης έχει συμμετοχή και στα τρία γκολ του αγώνα, ένα σχόλιο για τον παίκτη σας.

«Τον χρειαζόμαστε στο μέγιστο βαθμό της ετοιμότητάς του, είναι ο αρχηγός μας, χρειαζόμαστε τη συνέπειά του, όπως και την αφοσίωσή του, τα έχουμε όλα αυτά από τον ίδιο σε μεγάλο βαθμό και για αυτό τον ευχαριστούμε».

- Τώρα που έρχεται η διακοπή, είναι ένα περιθώριο ξεκούρασης ή είναι σε ένα σημείο στο οποίο κόβει την ομάδα για την κατάσταση που βρίσκεται;

«Το παιχνίδι που δώσαμε τώρα ήταν ένα περίεργο ματς, ναι μεν νικήσαμε με 3-0 αλλά ήταν απαιτητικός αγώνας κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι. Για αυτό χρειαζόμαστε τη διακοπή και θα την εκμεταλλευτούμε για να ξεκουραστούμε, ιδιαίτερα στο ψυχολογικό κομμάτι, επίσης όταν θα επιστρέψουμε από τη διακοπή θα έχουμε ξανά στη διάθεσή μας κάποιους ποδοσφαιριστές τους οποίους χρειαζόμαστε. Απέναντι στο Βόλο φάνηκε ότι οι ποδοσφαιριστές μας έχουν καταβάλλει μέχρι τώρα μεγάλη προσπάθεια, γιατί δεν αγωνίστηκαν όπως σε προηγούμενα ματς αλλά ήταν αποτελεσματικοί. Τώρα πρέπει να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας και να εκμεταλλευτούμε τη διακοπή, γιατί όταν θα επιστρέψουμε θα είναι μία εβδομάδα αρκετά απαιτητική. Είμαστε καλά, είμαστε χαρούμενοι και θα είμαστε ήρεμοι στα επόμενα παιχνίδια, απέναντι στο Βόλο κάναμε για μία ακόμη φορά αυτό που έπρεπε να κάνουμε».

- Πιστεύετε ότι πήρατε τις απαντήσεις που περιμένατε από παίκτες οι οποίοι δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα, όπως οι Κασάμι, Σαμασέκου;

«Σε απόλυτο βαθμό είμαστε ικανοποιημένοι. Μας αρέσει ο ανταγωνισμός ο οποίος έχει δημιουργηθεί μέσα στην ομάδα, θέλουμε όλοι να νιώθουν πως έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν και κανείς να μην επαναπαύεται, γιατί όλοι έχουν τις ίδιες πιθανότητες να παίξουν. Η απάντηση που μας έδωσε ο Κασάμι ήταν αρκετά θετική, γιατί ήταν ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος είχε να παίξει καιρό, όχι γιατί έβαλε το γκολ, αλλά γιατί έκανε μία καλή εμφάνιση και ήταν πάντα τοποθετημένος εκεί που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο».

- Με 12.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο οι παίκτες αισθάνονται το μήνυμα και το πάθος του κόσμου για τον τίτλο;

«Απόλυτα, εισπράττουμε τη στήριξη του κόσμου και είναι μία μεγάλη ώθηση για εμάς και τους ευχαριστούμε για αυτό. Και στον προηγούμενο αγώνα εδώ στο Βόλο, 70 ημέρες πριν, ο κόσμος μας έδειξε ότι πιστεύει σε εμάς και συνεχίζει να πιστεύει. Ο κόσμος ξέρει πως είμαστε εδώ για να φτάσουμε μέχρι το τέλος και είναι ωραίο που βρίσκονται μαζί μας, γιατί μαζί είμαστε πραγματικά πιο δυνατοί».

Μοιραστείτε το: