07/12/2023
ΒΟΛΟΣ ΠΑΕ | Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 - 19:59

Δίνει και προθεσμία ο Μπέος…

«Δεν θα ανεχτούμε στα παιχνίδια μας Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλους και Παπαπέτρου» αναφέρουν οι Βολιώτες

Σε δεύτερη ανακοίνωση αναφορικά με την αντικατάσταση του Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου ο οποίος ορίστηκε στο ματς του Βόλου με τον Ολυμπιακό προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής (17/3) η βολιώτικη ΠΑΕ.

Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση - επιστολή στη Σούπερ Λίγκα 1 στην οποία οι άνθρωποι του Βόλου ζητούσαν την αντικατάστασή του Αρκά ρέφερι αλλιώς θα κατεβάσουν τη δεύτερη ομάδα και ήρθε και η δεύτερη στην οποία η ΠΑΕ Βόλος δίνει προθεσμία ως το Σάββατο (18/3) για να γίνει αυτή και προανήγγειλε άμεσες εξελίξεις σε διαφορετική περίπτωση.

Παράλληλα στην ανακοίνωση γίνεται επίθεση στον αρχιδιαιτητή Στίβ Μπένετ και πως δεν πρόκειται η ΠΑΕ Βόλος να ανεχτεί στα παιχνίδια της διαιτητές τύπου Καραντώνη, Διαμαντόπουλου και Παπαπέτρου, ενώ θυμίζουμε δηλώσεις είχε κάνει και ο Αχιλλέας Μπέος τονίζοντας πως θα κάνει άνω κάτω τα πλέι οφ αν δεν αλλάξει ο διαιτητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Δεν φαίνεται να αντιλαμβάνεται ο πολύς Στιβ Μπένετ το μέγεθος της ζημιάς που προκαλεί στην αξιοπιστία αλλά και στην ανταγωνιστικότητα του επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου, για την προάσπιση και διασφάλιση των οποίων χρυσοπληρώνεται.

Και αν μεν για το ποδόσφαιρό μας ο Βρετανός “αρχιδιαιτητής” ουδόλως ενδιαφέρεται, επιδεικνύοντας μια χωρίς προηγούμενο ασέβεια και προκλητικότητα στους πρωταγωνιστές του, τις ομάδες της SuperLeague, αγνοώντας επιδεικτικά τις ομόφωνες αποφάσεις τους, απορεί κανείς πως και δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει ότι παράλληλα βλάπτει τα δικά του συμφέροντα, καθώς η υποβάθμιση και η υποτίμηση του κύρους και της αξιοπιστίας του θεσμού των playoffs καθιστούν την δική του επαγγελματική παρουσία εντελώς περιττή.

Ο Στιβ Μπένετ, δυστυχώς, αποδεικνύεται κατώτερος των περιστάσεων, και αναδεικνύεται υπονομευτής, εκούσιος ή ακούσιος είναι αδιάφορο, μιας εκ των πλέον επιτυχημένων, τουλάχιστον τα τελευταία πολλά χρόνια, διοργανώσεων του ελληνικού πρωταθλήματος. Οι έχοντες την ευθύνη οφείλουν άμεσα ή να τον επαναφέρουν στην τάξη ή να τον θέσουν άμεσα εκτός διαιτησίας.

Και αναφερόμαστε προσωπικά στον Στιβ Μπένετ και όχι σε αυτούς που στην ουσία κάνουν τα “μαγειρέματα” και τους ορισμούς, λέγοντάς του ότι εμείς δεν θα ανεχθούμε να συνεχίζουν να σφυρίζουν τουλάχιστον στα δικά μας παιχνίδια διαιτητές βουτηγμένοι στην διαπλοκή, μήπως και γίνουν διεθνείς ως αντάλλαγμα, όπως οι Καραντώνηδες, Διαμαντόπουλοι, Παπαπέτρου και κάποιοι άλλοι που θα τους αναφέρουμε εν ευθέτω χρόνω, χωρίς να σέβονται ούτε την οικογένεια τους.

Ευελπιστούμε μέχρι αύριο να έχει η γίνει η αντικατάσταση του Διαμαντόπουλου, διαφορετικά θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις».

Μοιραστείτε το: