23/02/2024
Βόλεϊ | Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 - 21:13

Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία...»

Όχι λέιζερ και καπνογόνα, λένε οι «ερυθρόλευκοι» εν όψει του δεύτερου τελικού του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ * Εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια από τις επιστροφές των Ισραηλινών

Κατάμεστο θα είναι την Τετάρτη (15/3) το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον δεύτερο τελικό του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον Ερασιτέχνη να ζητά από τον κόσμο να συμβάλει στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

«Δεν χρησιμοποιούμε λέιζερ, δεν ανάβουμε καπνογόνα, όλοι μαζί να γράψουμε ιστορία», τονίζεται σε ανακοίνωση της Τρίτης (14/3), ενώ έγινε γνωστό ότι εξαντλήθηκαν και τα εισιτήρια από τις επιστροφές των Ισραηλινών.

Αναλυτικά: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ενόψει του δεύτερου τελικού του Challenge Cup στο ΣΕΦ (15/3, 20:00), ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν και τα τελευταία εισιτήρια από τις επιστροφές που προέκυψαν από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Την ημέρα του αγώνα, δεν θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια, για αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι μας που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση, να μην προσέλθουν στο Στάδιο για την αποφυγή της δικής τους ταλαιπωρίας. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την τεράστια ανταπόκριση!

Σας περιμένουμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, για να στηρίξουμε όλοι μαζί την ομάδα μας στον μεγάλο τελικό Challenge Cup. Είναι ένας ευρωπαϊκός τελικός και θα πρέπει όλοι, από την πλευρά μας, να συμβάλουμε στην ομαλή διεξαγωγή του.

Δεν χρησιμοποιούμε λέιζερ, δεν ανάβουμε καπνογόνα! Μόνο φωνή για την ομάδα μας, για να περάσει η “μαγική” ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στο ΣΕΦ σε εκατομμύρια κόσμο, που θα παρακολουθεί τηλεοπτικά την αναμέτρηση. ΟΛΟΙ ΚΟΚΚΙΝΑ! Όλοι μαζί, να γράψουμε ιστορία!».

Μοιραστείτε το: