20/05/2024
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023 - 15:32

Ολυμπιακός: Το σκέφτεται για τις μεταγραφές ο Μίτσελ

Δεν έχει κατασταλάξει ο Ισπανός τεχνικός για την ενδεκάδα * Υπάρχουν πιθανότητες να ξεκινήσει ένας εκ των Κανός και Μπουτούτσι

Στην Τούμπα δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός την Κυριακή (5/2) και κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Μίτσελ δεν έχει αποφασίσει το ποιους θα ξεκινήσει. Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από τα όσα κάνει στις προπονήσεις.

Ο Ισπανός έχει δύο πλάνα στο μυαλό του. Το ένα είναι να πάει με την ενδεκάδα που συνήθως χρησιμοποιηθεί. Συγκριτικά με το παιχνίδι που προηγήθηκε με τον ΟΦΗ σίγουρη πρέπει να θεωρείται μόνο η αλλαγή στο κέντρο της άμυνας, εκεί όπου θα ξεκινήσει ο Ντόι δίπλα στον Παπασταθόπουλο.

Χουάνγκ και Εμβιλά εκτός απροόπτου θα ξεκινήσουν, όπως και ο Μπακαμπού μπροστά, αλλά για την τριπλέτα πίσω από τον φορ υπάρχουν διάφορες σκέψεις. Μπιέλ και Χάμες έχουν το προβάδισμα, αλλά η τρίτη θέση είναι ανοιχτή. Με τον ΟΦΗ έπαιξε ο Γκάρι Ροντρίγκες, αλλά υπάρχει και ο Μασούρας. Επίσης, οι Μπουτούτσι και Κανός έχουν κάποιες ελπίδες για να πάρουν φανέλα βασικού.

Τέλος, υπάρχει και το plan b. Εφόσον εφαρμοστεί αυτό ίσως ξεκινήσει ο Σαμασέκου. Εκεί θα γίνουν και άλλες αλλαγές. Οι πιθανότητες δεν είναι πολλές για κάτι τέτοιο πάντως.

Μοιραστείτε το: