25/03/2023
ΚΑΛΛΙΘΕΑ | Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023 - 09:50

Καλλιθέα: «Αυθαίρετη, ξαφνική και αναιτιολόγητη απόφαση του κ. Αυγενάκη»

Θέση για το ποσό του στοιχήματος πήρε, με επίσημη τοποθέτησή του και πρόεδρος της «Athens Kallithea FC», Θεόδωρος Φιλιππάκος

Συνεχίζονται οι δικαιολογημένες αντιδράσεις στη Σούπερ Λίγκα 2 για το θέμα της χρηματοδότησης από το στοίχημα με τα μόλις 70.000 ευρώ για κάθε ομάδα της κατηγορίας, που γνωστοποίησε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Έτσι ήταν η σειρά του προέδρου της «Athens Kallithea FC», Θεόδωρου Φιλιππάκου να τοποθετηθεί επισήμως εν όψει και του Δ.Σ. της διοργανώτριας στις 11 το πρωί της Πέμπτης (2/2/2023.

Αναλυτικά:

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, η Athens Kallithea FC έχει συγκροτήσει μία ομάδα ιδιοκτητών και διαχείρισης με σημαντική εμπειρία σε αμερικανικά αθλήματα και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και έχει φέρει στην Ελλάδα εκατομμύρια ευρώ σε επενδύσεις από το εξωτερικό. Με την ανάπτυξη του συγκεκριμένου πρότζεκτ, η Athens Kallithea FC δεν εστιάζει μόνο στην επίτευξη των στόχων της ομάδας, αλλά και στη συνεργασία με άλλα βασικά ενδιαφερόμενα μέρη και τη συμμετοχή σε ένα κοινό όραμα για την αναδιάρθρωση του ελληνικού ποδοσφαίρου προκειμένου να αναπτύξει τη δυναμική του σε υψηλά ευρωπαϊκά στάνταρ.

Η αυθαίρετη, ξαφνική και αναιτιολόγητη απόφαση του κ. Αυγενάκη να μειώσει τη χρηματοδότηση από τη φορολόγηση του Στοιχήματος στις ομάδες της Super League 2 δεν έχει καμία εύλογη βάση και υποβαθμίζει τις προσπάθειες της ομάδας μας και των υπολοίπων ομάδων που λειτουργούν με φιλοδοξία και ακεραιότητα. 

Πράγματι, υπάρχουν προβλήματα σε αθλητικό και οικονομικό επίπεδο που μπορούν και πρέπει να λυθούν. Όμως, το μόνο που θα καταφέρει αυτή η απόφαση είναι να επιδεινώσει την τρέχουσα κατάσταση, τιμωρώντας ταυτόχρονα τις ομάδες όπως η Athens Kallithea FC για συστημικά προβλήματα που υφίστανται εδώ και πολύ καιρό.

Το πραγματικό πρόβλημα είναι η ανεπαρκής, στη σύλληψή της, οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό μπορεί να αντιμετωπιστεί με εμπειρία, όραμα, και διάλογο, όχι με επιφανειακές αντιδράσεις». 

Μοιραστείτε το: