25/03/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023 - 16:30

Πήρε και τυπικά τη νίκη στα χαρτιά με Ηρόδοτο η Κηφισιά

Πληρώνουν και πρόστιμο 4.000 ευρώ οι Κρητικοί * Απαλλαγή για τα Χανιά

Το τρίποντο με 3-0 στα χαρτιά παίρνει οριστικά η Κηφισιά για το ματς με τον Ηρόδοτο.

Την Τετάρτη (1/2) ο αθλητικός δικαστής της Σούπερ Λίγκας 2 έκανε γνωστό ότι οι Κρητικοί θα πληρώσουν και πρόστιμο 4.000 ευρώ για τη μη ολοκλήρωση του αγώνα της 4ης Ιανουαρίου στη Ριζούπολη, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του 2ου (Νοτίου) ομίλου. Επομένως, η Κηφισιά έχει κι επίσημα 31 βαθμούς στην κορυφή, αλλά στην ουσία μετρά 34 πόντους, αφού θα πάρει στα χαρτιά το τρίποντο και με τον Ολυμπιακό Β', που είχε αποχωρήσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Από εκεί και πέρα, τα Χανιά απαλλάχθηκαν για την παράβαση για την οποία είχαν κληθεί σε απολογία σχετικά με το ματς με την Προοδευτική, ενώ στα χαρτιά χάνουν οι Κ19 Αλμωπού και Απόλλωνα Λάρισας τα παιχνίδια με τον Διαγόρα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση / προπονητής (αγώνας 08.01.2023 με ΠΑΕ Προοδευτική)

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη ολοκλήρωσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Κηφισιά λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ ΗΡΟΔΟΤΟΣ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων (4.000) ευρώ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 4/1/2023 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ.

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση της μη τέλεσης του αγώνα της 19/12/2022 με την ΠΑΕ Διαγόρας Νέων λόγω υπαιτιότητάς της. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΕΩΝ α) ποινή απώλειας του αγώνα με τέρματα 0-3, β) χρηματική ποινή τριακόσια (300) ευρώ».

Μοιραστείτε το: