07/12/2023
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 - 14:03

Πάει για δύο μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Προσθήκες μεσοεπιθετικά αναζητούν οι «πράσινοι» * Μίλησε στους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς

Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα και οφείλει να αντιδράσει ο Παναθηναϊκός για να μην πετάξει στα σκουπίδια το εξαιρετικό ξεκίνημα που είχε κάνει.

Αγωνιστικά βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση και γι' αυτό ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ μίλησε στους παίκτες του για περίπου τρία τέταρτα. Τους επισήμανε τα λάθη τους και προσπάθησε να τους ανεβάσει ψυχολογικά.

Είναι πολλά εκείνα που δεν πηγαίνουν καλά. Ο Σέρβος τεχνικός βλέπει ποδοσφαιριστές του να είναι σε πολύ κακή κατάσταση και να κάνουν εύκολα λάθη. Μεγάλο πρόβλημα αποτελεί το κοντό ρόστερ, αφού δεν μπορεί να κάνει πολλές αλλαγές ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση.

Γι' αυτό και ο Παναθηναϊκός θα πάει για δύο μεταγραφές έως το φινάλε του Ιανουαρίου. Εδώ και μήνες αναζητά έναν εξτρέμ. Ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Αϊτόρ, αυτό αποτελούσε και την απόλυτη προτεραιότητα. Μόνο που ακόμη ο εκλεκτός δεν έχει κλείσει.

Η δεύτερη προσθήκη θα είναι άλλος ένας μεσοεπιθετικός. Αποκτήθηκε μεν ο Κλάινχαϊσλερ, αλλά το «τριφύλλι» θέλει και κάποιον ακόμη πίσω από τον επιθετικό. Κάποιον που ίσως θα παίζει και στο πλάι.

Μοιραστείτε το: