05/02/2023
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 - 13:37

Ολυμπιακός: Ο Φορτούνης φωνάζει παρών

Έχει αρπάξει τη νέα ευκαιρία που του δόθηκε * «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα», είπε

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον έθεσε εκτός ομάδας το καλοκαίρι. Έκτοτε δεν επανήλθε ουσιαστικά. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν άφησε έτσι ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο και επί Μίτσελ η κατάσταση κάπως άλλαξε για τον Κώστα Φορτούνη.

Ο Ισπανός αποφάσισε να του δώσει μία ευκαιρία. Τον πήρε στη χειμερινή προετοιμασία στην Ισπανία. Εκεί ο Φορτούνης πηγαίνει πολύ καλά και μάλιστα σκόραρε στο φιλικό με τη Χάντερσφιλντ. Παρουσιάζεται ανεβασμένος και βάζει νέα δεδομένα για το μέλλον του.

Μετά το παιχνίδι με τους Άγγλους έκανε και τις ακόλουθες δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Youtube: «Είναι κάτι ευχάριστο να πετυχαίνεις γκολ. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα έδειξε καλά στοιχεία, βγήκαν στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε.

Ήρθαμε εδώ για να δουλέψουμε σκληρά. Οι προπονήσεις είναι μεγάλες και δυνατές. Αυτό μας βοηθάει στη φυσική μας κατάσταση. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε στο πρωτάθλημα, αυτή την στιγμή είμαστε πίσω, αλλά το βασικό είναι να βελτιωθούμε και να είμαστε κοντά στην διεκδίκηση του τίτλου».

Μοιραστείτε το: