07/12/2023
ΛΑΜΙΑ | Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 - 13:36

Αποχωρήσεις από τη Λαμία

Με ειδική άδεια εκτός προπονήσεων ο Ρόμανιτς * Φευγάτος και ο Γκέντσογλου * Δύο φιλικά έκλεισαν οι Φθιώτες

Ξεσκαρτάρισμα θα γίνει στη Λαμία το επόμενο χρονικό διάστημα. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται. Ο Σάββας Παντελίδης θα βγάλει στην πορεία τα συμπεράσματά του, αλλά για κάποιους το μέλλον τους είναι ήδη προδιαγεγραμμένο.

Ο Ρόμανιτς με ειδική άδεια δεν βρίσκεται στις προπονήσεις. Από τη Λαμία του έχουν δώσε το ελεύθερο να ψάξει για ομάδα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στη Σερβία και αναζητά εκεί τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Εκτός από τον Σέρβο παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει και ο Γκέντσογλου. Δεν προσέφερε τα αναμενόμενα και το συμβόλαιό του εκτός απροόπτου θα λυθεί. Ίσως δεν σταματήσουν εδώ οι αποχωρήσεις.

Εν τω μεταξύ, την Πέμπτη η Λαμία εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση για τα φιλικά που θα δώσει: «Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ ανακοινώνει ότι με αφορμή την διακοπή του πρωταθλήματος τις προσεχείς μέρες θα πραγματοποιήσει δύο φιλικά παιχνίδια. Το Σάββατο 3/12/2022 στις 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και την Πέμπτη 8/12/2022 στις 16:00 στο ΔΑΚ Λαμίας “Αθ. Διάκος” με αντίπαλο το Βόλο».

Μοιραστείτε το: