02/12/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022 - 09:37

Απόλλων Σμύρνης: Βιώνει το σύγχρονο ξεριζωμό του!

Ο Ερασιτέχνης ολοκλήρωσε τη Δευτέρα (3/10) το διωγμό της ποδοσφαιρικής ομάδας με την υποχρεωτική εγκατάλειψη και των δύο μικρών δωματίων στη Ριζούπολη, που οι «κυανόλευκοι» χρησιμοποιούσαν ως γραφεία * Χωρίς δικαίωμα εισόδου στο χώρο των πλυντηρίων η ομάδα, που κατέληξε πρόσφυγας και για τα ρούχα!

Πουθενά αλλού δεν συμβαίνουν αυτά, παρά μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης… Ο Ερασιτέχνης, χωρίς ίχνος ντροπής και λειτουργώντας αποκλειστικά και μόνο ως έμπορος που επιδιώκει αποκλειστικά το κέρδος ολοκλήρωσε τη Δευτέρα 3 Οκτώβρη 2022 το διωγμό της ποδοσφαιρικής ομάδας από τη Ριζούπολη! Το τελευταίο επεισόδιο στον ανελέητο πόλεμο προς την «Ελαφρά Ταξιαρχία» ήταν η υποχρεωτική εγκατάλειψη από την ΠΑΕ των δύο μικρών δωματίων, που χρησιμοποιούσαν οι «κυανόλευκοι» ως γραφεία στο γήπεδο και αποτελούν την ίδια τους την έδρα!

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη, θέλοντας να εξαντλήσουν την πίεση τους προς την ΠΑΕ, που δεν ενδίδει στις οικονομικές ορέξεις τους για την αποκλειστική χρήση της Ριζούπολης με τη σύναψη νέου συμφωνητικού, την πέταξαν πλέον έξω και από οποιοδήποτε χώρο του γηπέδου…

Έτσι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ άρον άρον αναγκάστηκαν να μεταφέρουν υπολογιστές και έγγραφα της ομάδας στα γραφεία της οδού Κηφισιάς, καθώς υπάρχει αποκλεισμός κάθε πρόσβασης προς τη Ριζούπολη.

Κι όλα αυτά έρχονται σε συνέχεια της αλλαγής κλειδαριών και λουκέτων με την παρουσία δικαστικών επιμελητών σε πολλαπλά σημεία του γηπέδου από τον Ερασιτέχνη θέλοντας να προκαλέσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο πρόβλημα στην καθημερινότητα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Εξάλλου ήδη από τις 14 Σεπτεμβρίου, ο Ερασιτέχνης έχει αποκλείσει την ποδοσφαιρική ομάδα και από το χώρο των ιδιόκτητων από την ΠΑΕ πλυντηρίων με αποτέλεσμα να καταλήξει πρόσφυγας -και- για τα ρούχα! Μάλιστα, αυτό το διάστημα, που έχει μεσολαβήσει από τότε, ο Πανιώνιος προς τιμήν του προσφέρει στον Απόλλωνα Σμύρνης τη δυνατότητα να πηγαίνει στη Νέα Σμύρνη τα ρούχα των «κυανόλευκων»!

Όλα αυτά γίνονται φυσικά καταχρηστικά σε σχέση με την απόφαση του Ειρηνοδικείου, στο οποίο έσυρε την ομάδα ο Ερασιτέχνης, καθώς η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης βάσει του αθλητικού νόμου θα πρέπει να χρησιμοποιεί κατά προτεραιότητα το γήπεδο (εννοείται και τους λοιπούς χώρους για να μπορούν να διεξάγονται αγώνες και προπονήσεις)…

Και η τραγική ειρωνεία είναι πως όλα αυτά συμβαίνουν στη χρονική συγκυρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τον Απόλλωνα να βιώνει κυριολεκτικά πλέον τον σύγχρονο ξεριζωμό του!

Πρόσφυγας από το ίδιο της το σπίτι είναι η «Ελαφρά Ταξιαρχία», με την κατάσταση να έχει ξεπεράσει πλέον κάθε ιστορικό προηγούμενο και δυστυχώς να μην ενδιαφέρεται ουδείς για το τι θα συμβεί…

Μοιραστείτε το: