07/12/2023
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022 - 16:27

Αποκάλυψη για τη Ριζούπολη: Ο Μονεμβασιώτης έκανε πρόταση με αύξηση 50%, αλλά ο Ερασιτέχνης την απέρριψε!

Νέο πενταετές συμβόλαιο με ενοίκιο 150.000 ευρώ από 100.000 πρόσφερε η «κυανόλευκη» ΠΑΕ ζητώντας να πάρει και το μπαρ του γηπέδου για να το αναπλάσει φτιάχνοντας το μουσείο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» * Υπόλογοι στον κόσμο των «κυανόλευκων» και σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη πλέον οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης

Δικαστικοί επιμελητές, νέες κλειδαριές και λουκέτα είναι η εικόνα ντροπής, που έχει επιλέξει ως καθημερινότητα ο Ερασιτέχνης Απόλλων Σμύρνης θέλοντας να κάνει τη ζωή δύσκολη στην ποδοσφαιρική ομάδα, που για αυτή υπάρχει και κατασκευάστηκε το γήπεδο της Ριζούπολης από το 1948… 

Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη έμπρακτα αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων στην προσπάθεια τους είτε να αποκομίσουν ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο για την αποκλειστική χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης είτε να διώξουν με κάθε τρόπο την ομάδα από το σπίτι της… Κι αυτό είναι ξεκάθαρο πλέον, καθώς φέρνουμε στο προσκήνιο ένα καθοριστικό στοιχείο, που καταδεικνύει πως οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη μόνο στα λόγια είναι Απολλωνιστές (και στην ουσία βέβαια αφού με εξαίρεση μόνο 4-5 μέλη του Δ.Σ. είναι κοινό μυστικό ότι όλοι οι άλλοι ήρθαν σταδιακά ουρανοκατέβατοι για να το παίξουν παράγοντες αν και οπαδοί άλλων ομάδων). 

Λοιπόν, το ρεπορτάζ του a-sports.gr, σας αποκαλύπτει ότι λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του μεγαλομετόχου της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Παναγιώτη Μονεμβασιώτη, στις αρχές Αυγούστου και πριν ο Ερασιτέχνης πάει στα δικαστήρια την «Ελαφρά Ταξιαρχία», πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής. Σε αυτό το ραντεβού, στο ίδιο τραπέζι κάθισαν ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης με τον πρόεδρο του Δ.Σ. της ΠΑΕ, Ιωάννη Παξιβανάκη και από την άλλη ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης, Παναγιώτης Καταβέλος και ο νομικός εκπρόσωπος του Γ.Σ., Αριστοτέλης Φόρτωμας… Σε αυτή τη συνάντηση ο Π. Μονεμβασιώτης κατέθεσε νέα πρόταση, η οποία ήταν αυξημένη κατά 50% προς τον Ερασιτέχνη για την αποκλειστική χρήση της Ριζούπολης. Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης της «κυανόλευκης» ΠΑΕ πρόσφερε 150.000 ευρώ συνολικά (30.000 το χρόνο) για σύμβαση πενταετούς διάρκειας αντί των 100.000 ευρώ (δηλαδή 20.000 ευρώ το χρόνο), που ήταν η προηγούμενη, η οποία ολοκληρώθηκε στις 30/6/2022. 

Η διαφορά ως προς τις προηγούμενες λεπτομέρειες χρήσης ήταν ότι στην κυριότητα της ΠΑΕ για το εν λόγω διάστημα θα περνούσε και το μπαρ του γηπέδου με σκοπό να υπάρξει ανάπλαση του χώρου, ώστε να κατασκευαζόταν εκεί το μουσείο της «Ελαφράς Ταξιαρχίας»!

Η πλευρά του Ερασιτέχνη, όμως, διαφώνησε και με αυτή την πρόταση και εκ του αποτελέσματος… κρύφτηκε από το γεγονός ότι είχε ζητήσει από την ΠΑΕ -που κακώς το σεβάστηκε όπως ήρθαν τα πράγματα- εξ αρχής να μην δημοσιοποιηθεί το παραμικρό. Προφανώς και κάποιοι είχαν τους λόγους τους να μην θέλουν να βγουν τα άπλυτα στη φόρα…

Άρα το… παραμύθι ότι η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης και ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ήταν αταλάντευτος (γιατί ο Ερασιτέχνης στην τελευταία του ανακοίνωση τον περιέγραψε και ως «τσιγγούνη») ή ότι δεν θέλησε να βρεθεί λύσει πέφτει οριστικά στο κενό. Και πλέον είναι φυσιολογική η αντίδραση της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», να μην θέλει να δώσει ούτε σεντς πέρα από τα νόμιμα (ποσοστό ύψους 15% επί των εισπράξεων των εισιτηρίων και των διαφημίσεων του γηπέδου) για τη χρήση της Ριζούπολης, όπως προβλέπει νόμος 2725/99.

Οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα Σμύρνης είναι υπόλογοι στον κόσμο των «κυανόλευκων» και σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη!  

Μοιραστείτε το: