07/10/2022
Μπάσκετ | Κυριακή 7 Αυγούστου 2022 - 21:40

Στα... πιτς Παπαγιάννης και Σλούκας

Μάθημα διαιτησίας την Κυριακή (7/8) στην Εθνική μπάσκετ

Με δύο απουσίες συνέχισε η Εθνική μπάσκετ την προετοιμασία της την Κυριακή (7/8).

Ο Παπαγιάννης έκανε θεραπεία λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, ενώ δεν ήταν στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη και ο Σλούκας, μια και ο γκαρντ του Ολυμπιακού είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Έγινε οικογενειακό διπλό στο κλειστό του ΟΑΚΑ κι ενώ για τους διεθνείς είχε προηγηθεί ενημέρωση για τη διαιτησία αναφορικά με τους κανονισμούς της ΦΙΜΠΑ.

Στην ενημέρωση της ΕΟΚ αναφέρονται τα εξής: «Οι λεπτομέρειες όχι απλά έχουν σημασία αλλά συχνά κάνουν και τη διαφορά στο ανώτατο επίπεδο. Η σημερινή (7/8) προπόνηση της Εθνικής ανδρών ήταν… πολυδιάστατη, αφού πέραν του αγωνιστικού μέρους είχε και “μάθημα διαιτησίας”.

Ο σύμβουλος διαιτησίας της ΕΟΚ Χρήστος Χριστοδούλου και ο πρώην διαιτητής Ανδρέας Βαρδάλος ήταν στο ΟΑΚΑ για να αναλύσουν στους παίκτες ορισμένες πολύ σημαντικές πτυχές των κανονισμών της FIBA και να απαντήσουν σε απορίες τους. Η συζήτηση αποδείχθηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και σίγουρα θα αποτελέσει ένα "εφόδιο" εν όψει των επίσημων αγώνων της Εθνικής.

Η προπόνηση που ακολούθησε είχε και χαρακτήρα… προσομοίωσης αγώνα. Δύο διαιτητές και γραμματεία έδωσαν “τόνο” επίσημης αναμέτρησης στο οικογενειακό διπλό, στο οποίο έγιναν οι δοκιμές όσων έχουν δουλευτεί μέχρι σήμερα στην προπόνηση.

Εκτός αγώνα έμειναν ο Γιώργος Παπαγιάννης ο οποίος συνεχίζει να κάνει θεραπεία και ο Κώστας Σλούκας ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και παρακολουθείται από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής».

Μοιραστείτε το: