07/10/2022
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 - 23:19

Προωθεί και δικά του παιδιά ο Πανιώνιος...

Στην πρώτη ομάδα από την Κ18 οι Δημητρέλης, Παπαδόπουλος και Κουφουδάκης

Eκτός από τις μεταγραφές ο Πανιώνιος θέλει να επενδύσει και σε δικά του παιδιά εν όψει της νέας σεζόν.

Έτσι, την Τρίτη (5/7) οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν ότι προωθούνται από την Κ18 στην πρώτη ομάδα οι Θανάσης Δημητρέλης, Γιάννης Παπαδόπουλος και Μανώλης Κουφουδάκης.

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την προαγωγή των ποδοσφαιριστών (από αριστερά προς τα δεξιά όπως εμφανίζονται στην φωτογραφία) Δημητρέλη Αθανάσιου, Παπαδόπουλου Γιάννη και Κουφουδάκη Μανώλη από την Κ18 στην ανδρική ομάδα.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, άπαντες γεννημένοι το 2004, προέρχονται από τα “σπλάχνα” του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και αποτελούν τις επιλογές του Νίκου Κούστα για την πρώτη ΟΜΑΔΑ και θα αποτελέσουν μέλη της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Μετά την προαγωγή τους στην πρώτη ομάδα προχώρησαν στις παρακάτω δηλώσεις, αναλυτικά:

Δημητρέλης Αθανάσιος (αμυντικός): “Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ΟΜΑΔΑ να πετύχει τους στόχους της”.

Παπαδόπουλος Γιάννης (μέσος): "Είναι μεγάλη μου τιμή και χαρά, που όντας παιδί από τα σπλάχνα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, πλέον και επίσημα είμαι μέλος της ανδρικής ομάδας του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές μου για την εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιείται στις ακαδημίες, τον κύριο Κούστα και την διοίκηση που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν την ευκαιρία αυτή. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως έχουμε ευθύνη, υποχρέωση και μοναδικό στόχο να επαναφέρουμε την ΟΜΑΔΑ εκεί όπου ανήκει, αρμόζει και αξίζει να αγωνίζεται”.

Κουφουδάκης Μανώλης (επιθετικός μέσος): “Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που μου δώσανε την ευκαιρία να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ. Ελπίζω στη νέα αγωνιστική περίοδο να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και να επαναφέρουμε τον ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ εκεί που ανήκει”».

Μοιραστείτε το: