08/08/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - 15:51

Κράτησε Ντομίνγκες ο Απόλλων Σμύρνης

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ανανέωσε * Δέκα ενεργά συμβόλαια διαθέτει η «Ελαφρά Ταξιαρχία» * Ποια είναι τα… βαρίδια * Ελεύθερος ο Κραγιόπουλος

Το πρώτο νέο συμβόλαιο εν όψει Σούπερ Λίγκας 2 είναι γεγονός στον Απόλλωνα Σμύρνης… Ο λόγος για τον Λουίζ Γκοστάβο Ντομίνγκες! Ο 34χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την «Ελαφρά Ταξιαρχία», σύμφωνα με το ρεπορτάζ του a-sports.gr και παραμένει στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα, στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» υπάρχουν συνολικά 10 ενεργά συμβόλαια με ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Παμλίδη, Παπαγεωργίου, Σλίβκα, Σόρτσαν, Σίγκνεβιτς, Τσιλούλη, Φατιόν και τους τρεις νεαρούς επαγγελματίες Δούμας, Γιαννάκη, Μουστάκας, που θα είναι παρόντες στην SL2. 

Από τη λίστα των επτά «μεγάλων», δεδομένος είναι μόνο ο Σόρτσαν, ενώ οι υπόλοιποι έξι θα αποφασισθεί τι θα συμβεί τελικά με δεδομένο ότι είναι αδύνατον να μείνουν άπαντες με τα υπάρχοντα συμβόλαια – βαρίδια. Κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αφού δεν μπορούν τα υπάρχοντα συμβόλαια να ψαλιδίσουν στο 50% ή 60% το συνολικό μπάτζετ της νέας σεζόν… Άρα αναμένονται να υπάρξουν διαπραγματεύσεις και προτεραιότητες για το ποιοι θα συνεχίζουν.

Συμβόλαιο είχε και ο Κραγιόπουλος, ο οποίος ωστόσο έμεινε ελεύθερος, με τους ιθύνοντες την «κυανόλευκη» ΠΑΕ να αποδέχονται την επιθυμία του παίκτη να λύσει τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Κάστρο είχε ειδικό όρο στη σύμβαση του ότι εφόσον η ομάδα υποβιβασθεί να μείνει ελεύθερος (όπως και συνέβη). Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ δεν δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για αυτό κλείνουν σε άλλες ομάδες με μόνη εξαίρεση μέχρι τώρα τον Ντομίνγκες, ο οποίος ανανέωσε. 

Μοιραστείτε το: