08/08/2022
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 - 12:57

Ολυμπιακός: Πιέζει για Σκάρπα, δίνει Σουρλή

Συνεχίζεται η προσπάθεια απόκτησης του Βραζιλιάνου * Δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ ο δεύτερος

Δεν το βάζει κάτω ο Ολυμπιακός! Μπορεί η Παλμέιρας να αντιστέκεται, αλλά οι Πειραιώτες δίνουν τη μάχη τους για να κάνουν από τώρα δικό τους τον Γκουστάβο Σκάρπα.

Ο παίκτης μένει ελεύθερος στο τέλος του έτους και έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει. Ο Ολυμπιακός μιλάει μαζί του και ο ίδιος είναι θετικός στο να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Μεγάλο κίνητρο για εκείνον είναι το να παίξει στην Ευρώπη.

Ωστόσο, η Παλμέιρας προς το παρόν έχει στηλώσει τα πόδια. Θέλει να τον κρατήσει και ας τον χάσει ελεύθερο σε λίγους μήνες. Οι επαφές συνεχίζονται και εξελίξεις ίσως υπάρξουν ακόμη και εντός της Δευτέρας (4/7).

Από εκεί και πέρα, ο Βασίλης Σουρλής θα συνεχίσει την καριέρα του ως δανεικός στη Φορτούνα Σιτάρντ. Στην πρώτη ομάδα χρόνο συμμετοχής δεν θα είχε και γι' αυτό ήταν προτιμότερο να πάει κάπου που θα παίξει.

Με το ολλανδικό κλαμπ ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία. Έτσι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται εκεί ο Σουρλής. Ο τελευταίος τη σεζόν που μας πέρασε έπαιξε σε 10 ματς με την πρώτη ομάδα και κατά κύριο λόγο αγωνιζόταν στην ομάδα Β'. Μαζί της είχε 22 συμμετοχές, τέσσερα γκολ και δύο ασίστ.

Μοιραστείτε το: