02/10/2023
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 - 11:53

Πανιώνιος: Η έντονη φημολογία για διοικητικές ανακατατάξεις και τα δεδομένα

Ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις στους Νεοσμυρνιώτες

Μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί στη Γ' Εθνική εδώ και δύο χρόνια, αλλά ο Πανιώνιος δεν παύει να είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα. Έχει κόσμο, δυναμική, ιστορία και όλα αυτά είναι ικανά για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον διάφορων. Αποτρεπτικός παράγοντας ήταν και παραμένουν τα χρέη που θα τον ακολουθήσουν σε περίπτωση σύστασης της ΠΑΕ.

Αυτό είναι το πρώτο πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Αγωνιστικά ο Πανιώνιος κάθε χρόνο σε αυτή την κατηγορία κατεβαίνει ως φαβορί. Υπάρχει η αισιοδοξία πως τη νέα σεζόν, θα έρθει η άνοδος. Το θέμα είναι το μετά. Μπορεί μία διοίκηση να σηκώσει το βάρος των χρεών που άφησαν οι προηγούμενοι;

Τελευταία είχαν κάνει κάποιες κινήσεις για να δραστηριοποιηθούν ενεργά τα πρώην στελέχη της Καλλιθέας. Μάριος Μπίλιος και Σπύρος Παπαδόπουλος έτρεχαν τη γειτονική ομάδα μαζί με τον Άγγελο Μπούτα. Έπαιξαν τον ρόλο τους στο να παρθούν ορισμένες αποφάσεις, αλλά οι πληροφορίες του a-sports.gr αναφέρουν πως δύσκολα θα συνεχίσουν.

Την ίδια στιγμή εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται έντονα ένα άλλο σενάριο. Γνωστός επιχειρηματίας με πολλά χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου, έχει συνδεθεί με τους Νεοσμυρνιώτες. Από την ομάδα του αποχωρεί. Θα είναι ο Πανιώνιος ο επόμενος σταθμός του; Μόνο σε επίπεδο φημολογίας έχει αναπτυχθεί όλο αυτό. Σε τέτοιο βαθμό, βέβαια, που υπήρξε και τοποθέτηση από τους «Πάνθηρες».

Για κερασάκι στην τούρτα, προσθέτουμε και κάτι ακόμη. Πρώην παράγοντας των «κυανέρυθρων» δεν κρύβει πως έχει επαναδραστηριοποιηθεί. Όπως ο ίδιος λέει, «την αγαπάω την ομάδα και θα βοηθήσω». Δικοί του άνθρωποι είναι σε σημαντικές θέσεις. Το ερώτημα είναι εάν αποφασίσει κάποια στιγμή να βγει μπροστά. Μερίδιο ευθύνης για τη σημερινή εικόνα του Πανιωνίου έχει και εκείνος. Θα το αναλάβει προκειμένου να επιστρέψει ο Πανιώνιος στις επαγγελματικές κατηγορίες; Μόνο ο χρόνος μπορεί να το απαντήσει αυτό.

Μοιραστείτε το: