08/08/2022
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 - 23:37

Νέες μεταγραφές για τον Πανιώνιο

Παπαδάκης και Βαλαβανίδης υπέγραψαν στους «κυανέρυθρους»

Άλλες δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε την Πέμπτη (30/6) ο Πανιώνιος, που συνεχίζει να ενισχύεται εν όψει της νέας σεζόν και με στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2.

Οι Νεοσμυρνιώτες απέκτησαν τον 22χρονο μέσο Μιχάλη Παπαδάκη (ΦΩΤΟ), που έπαιζε στα Σούρμενα, ενώ στα κυανέρυθρα ντύθηκε και ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Ανδρέας Βαλαβανίδης, προερχόμενος από τον Παναγρινιακό.

Η ανακοίνωση για τον Παπαδάκη: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μιχάλη Παπαδάκη.

Ο 22χρονος μέσος ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην ομάδα των Σουρμένων και από την επόμενη σεζόν θα φορά τα Κυανέρυθρα. Στο περιθώριο της συμφωνίας του με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον είμαι μέλος της οικογένειας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ! Ξέρω τους στόχους της ομάδας και είμαι εδώ να δουλέψω σκληρά ώστε να τους πετύχουμε και να φτάσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκεί που του αρμόζει. Για να το πετύχουμε αυτό, χρειαζόμαστε και την στήριξη του κόσμου, που είμαι σίγουρος ότι θα την έχουμε. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κούστα και την Διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ που έδειξαν εμπιστοσύνη ως προς το πρόσωπό μου και να τους δικαιωσω μέσα στο γήπεδο!”».

Η ανακοίνωση για τον Βαλαβανίδη: «Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Βαλαβανίδη. Ο 18χρονος επιθετικός μέσος αποκτήθηκε ύστερα από τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ. Ξεκίνησε ποδοσφαιρικά από την ακαδημία του Ηνιόχου ενώ έχει αγωνιστεί και στον Αχιλλέα κάτω Αχαρνών. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής με την ομάδα του Παναγρινιακού.

Μετά την συμφωνία του με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ ο Βαλαβανίδης δήλωσε τα εξής: “Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και να πετύχει την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την ευκαιρία που μου δίνει να αγωνιστώ σε μια μεγάλη ομάδα”».

Μοιραστείτε το: