08/08/2022
ΑΕΛ | Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 - 16:03

Koύγιας: «Η ΑΕΛ ανήκει σε μένα...»

Επανέλαβε ότι παραμένει για την ώρα μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» και δεν ξεπουλά

Ίσως και να έχει αλλάξει γνώμη ο Αλέξης Κούγιας για τη διαδικασία πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΛ στον Αχιλλέα Νταβέλη... Σε δήλωσή του την Πέμπτη (30/6) επανέλαβε ότι είναι ακόμη μεγαλομέτοχος της θεσσαλικής ΠΑΕ, τόνισε ότι δεν ξεπουλά, ενώ έδειξε ενοχλημένος για κάποιο βίντεο, που εμφανίζει έναν οπαδό των «βυσσινί» να γιορτάζει την αποχώρηση Κούγια ψήνοντας αρνί.

Αναλυτικά: «Έμαθα ότι σε κάποιο κανάλι προβλήθηκε ένα video με έναν “στημένο” τύπο που έψηνε ένα αρνί με την λεζάντα ότι στη Λάρισα γιορτάζουν ψήνοντας αρνιά, την αποχώρηση μου από την ΑΕΛ.

Σε αυτούς που στο κανάλι τους το έκαναν και το προέβαλαν, θέλω να τους προτρέψω να μελετήσουν την επαγγελματική μου, την ποδοσφαιρική μου, αλλά και την κοινωνική μου παρουσία επί 50 και πλέον χρόνια και να τους υπενθυμίσω ότι η ΑΕΛ ανήκει σε εμένα, ο οποίος την χρηματοδοτεί και την συντηρεί 7 χρόνια, εκ των οποίων τα 5 στην Super League 1 και τα 2 ως πρωταθλήτρια και πρωταγωνίστρια στην Super League 2, είναι μια οργανωμένη στο έπακρο ΠΑΕ με προπονητικά κέντρα, με πούλμαν, με ραδιοφωνικό σταθμό και 35 Έλληνες παικταράδες, με φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και δεν έχω ακόμη υπογράψει για την μεταβίβαση ούτε ενός περιουσιακού στοιχείου που μου ανήκει.

Υ.Γ. Αν νομίζουν κάποιοι ότι με την παρουσία 50 αληταράδων και επικεφαλής τους γνωστούς εμπόρους ναρκωτικών να βρίζουν την νεκρή μητέρα μου κάτω από τα γραφεία των υποψήφιων αγοραστών και με ένα ψητό αρνί της σούβλας που ψήνει ένας μαλάκας του 50άρικου, ότι θα ξεπουλήσω αυτό που εγώ δημιούργησα από το μηδέν κάνουν μεγάλο λάθος.

Ας δούνε τις φορολογικές μου δηλώσεις και το τι έχω πληρώσει στην εφορία για τα εισοδήματα μου και για την λειτουργία της ΑΕΛ και θα καταλάβουν τι μεγάλο σφάλμα έκαναν».

Μοιραστείτε το: