08/08/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 - 18:20

Στο Πανθεσσαλικό και με τη Βόρεια Ιρλανδία η Εθνική

Ανακατατάξεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Μια χαρά τα πήγε η Εθνική στα πρόσφατα παιχνίδια της στο Πανθεσσαλικό, το στάδιο του Βόλου ήταν γεμάτο και στην ΕΠΟ δεν το σκέφτηκαν ιδιαίτερα για να αποφασίσουν ότι και το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία θα γίνει εκεί.

Στις 27 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένη η αναμέτρηση για το Νations League, την ίδια στιγμή που στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τετάρτη (29/6) υπήρξαν και κάποιες ανακατατάξεις μελών.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

· Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.

· Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου».

Μοιραστείτε το: