08/08/2022
Πόλο | Τρίτη 28 Ιουνίου 2022 - 19:25

Άνοιξε ο δρόμος για να φτιάξει κολυμβητήριο στο ΣΕΦ ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός

Έπεσαν οι υπογραφές στο συμβόλαιο μίσθωσης της έκτασης

Σπουδαία εξέλιξη καταγράφηκε την Τρίτη (28/6) για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό σχετικά με την κατασκευή κολυμβητηρίου στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Συγκεκριμένα, έπεσαν οι υπογραφές ανάμεσα στη διοίκηση του ΣΕΦ και στους Πειραιώτες στο συμβόλαιο μίσθωσης της έκτασης, όπου πρόκειται να γίνει το κολυμβητήριο και το οποίο βέβαια θα στεγάσει μεταξύ άλλων τις απόλυτα επιτυχημένες ομάδες πόλο του Ολυμπιακού σε άνδρες και γυναίκες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Υπογράφηκε σήμερα μεταξύ της Διοίκησης του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και του Συλλόγου μας, το συμβόλαιο μίσθωσης έκτασης στον περιβάλλοντα χώρο του Σ.Ε.Φ. για την κατασκευή Κέντρου Υδάτινου Αθλητισμού Και Πολιτισμού, το οποίο θα περιλαμβάνει:

- Πισίνα Ολυμπιακών διαστάσεων.

- Βοηθητική Δεξαμενή.

- Συνεδριακό Κέντρο.

- Βοηθητικούς χώρους.

Η δήλωση του προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Μιχάλη Κουντούρη: “Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι καθώς σήμερα, πραγματοποιήθηκε ένα σημαντικό βήμα προς την οριστική επίλυση ενός χρόνιου προβλήματος, που αντιμετώπιζε ο Ολυμπιακός. Ένα όνειρο πολλών δεκαετιών, γίνεται σήμερα πραγματικότητα και είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι, που γίναμε μέρος αυτής της διαδικασίας.

Τα κορυφαία στην Ευρώπη, τμήματά μας τα οποία ανελλιπώς τροφοδοτούν τις Εθνικές μας ομάδες, οφείλουν να προπονούνται και να αγωνίζονται σε ανάλογες εγκαταστάσεις, αντάξιες των πολλών επιτυχιών που έχουν προσφέρει στη χώρα μας. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μεθοδικά για να προχωρήσουμε στα επόμενα στάδια της υλοποίησης αυτού του πολύ σπουδαίου έργου.

Ελπίζουμε ότι αυτή η κίνηση θα συμβάλει στην ανάπτυξη όλων των υδάτινων αθλημάτων τόσο στην Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα”».

Μοιραστείτε το: