05/07/2022
Γερμανία | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 22:46

Μανέ: «Δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά για την Μπάγερν...»

Στους Βαυαρούς κι επίσημα ο πρώην, πλέον, άσος της Λίβερπουλ

Mετά από μια απόλυτα επιτυχημένη εξαετή θητεία στη Λιβερπουλ ο Σαντιό Μανέ έγινε επίσημα παίκτης της Μπάγερν Μονάχου την Τετάρτη (22/6).

Ο Σενεγαλέζος επιθετικός στην παρουσίασή του τόνισε ότι έμεινε ενθουσιασμένος από το πρότζεκτ των Βαυαρών, κάνοντας λόγο για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

«Όταν η Μπάγερν έδειξε το ενδιαφέρον της για μένα, μίλησα μαζί τους και ήμουν έκπληκτος και από το πρότζεκτ και δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είχα και άλλες προτάσεις, αλλά δεν το σκέφτηκα πολύ.

Ήταν σημαντικό για μένα να μάθω το πρότζεκτ και τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Όταν μιλήσαμε και εξηγήσαμε τις ιδέες του σε μένα, έμεινα έκπληκτος. Είδα τον εαυτό μου σε αυτό το πρότζεκτ αμέσως και δεν σκέφτηκα πολύ. Ήταν η σωστή ομάδα για μένα. Βλέπω τον εαυτό μου σαν υποστήριξη και πήρα τη σωστή απόφαση για μένα. Δεν νιώθω ότι είμαι σταρ, θέλω απλά να βοηθήσω την ομάδα.

Όλη μου η ζωή είναι μια πρόκληση, αγαπώ τις προκλήσεις. Έχουμε τη σωστή ομάδα μαζί, που είναι φτιαγμένη για να κερδίζει τίτλους. Θα προσπαθήσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τίτλους. Όταν έπαιζα στη Λίβερπουλ παλεύαμε για όλους τους τίτλους. Αλλά είναι το ίδιο και με την Μπάγερν, παλεύουν επίσης για όλους τους τίτλους. Αυτό έψαχνα. Όταν παίζεις στην Μπάγερν είσαι και εσύ πεινασμένος», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 30χρονος άσος.

Μοιραστείτε το: