05/07/2022
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 17:24

Βρέντζος: «Θα περιμένω μέχρι το τέλος του μήνα και ουτε μια μέρα παραπάνω...»

Ο πρώην πρόεδρος του Εργοτέλη διακρίνει αδιαφορία και απάθεια για την ηρακλειώτικη ομάδα

Ο Γιώργος Βρέντζος θέλει να γυρίσει στα διοικητικά του Εργοτέλη, ωστόσο περιμένει να υπάρξει κάποια κινητοποίηση απ' όσους βρίσκονται γύρω από την ομάδα του Ηρακλείου.

Σε ανάρτησή του στα social media ο πρώην πρόεδρος των «κιτρινόμαυρων» αναφέρει ότι διακρίνει αδιαφορία και απάθεια, σημειώνοντας ότι ο ίδιος θα περιμένει μέχρι το τέλος του Ιουνίου και όχι περισσότερο.

Αναλυτικά: «Ίσως το χειρότερο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον Εργοτέλη είναι η αδιαφορία κι απάθεια που δείχνουν - με ελάχιστες εξαιρέσεις - οι ιθύνοντες, οι διάφοροι παράγοντες, αλλά και οι φίλαθλοι…

Σαν να περιμένουν όλοι, στωικά, το τέλος. Εκτός κι αν κάποιοι περιμένουν τον “Τσάκα”… Εύχομαι κι ελπίζω κάτι ν’ αλλάξει μέχρι το τέλος του μήνα, όχι μόνο γιατί τα χρονικά περιθώρια όλο και στενεύουν αλλά κι επειδή εγώ θα περιμένω έως τότε (ούτε μια μέρα παραπάνω)…

Κι είτε ακούγεται ωραία είτε όχι, είτε αρέσει σ’ ορισμένους είτε όχι, δεν υπάρχει άλλη αξιόπιστη, έντιμη κι ικανή λύση (για να μην πω ότι δεν υπάρχει γενικά άλλη λύση)…».

Μοιραστείτε το: