05/07/2022
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 13:30

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα μέσω Βέλεθ και η δύσκολη συνέχεια

Δεν αποκλείεται η Αλ Φατέχ του Γιώργου Δώνη να επιμείνει για την απόκτηση του Ισπανού

Πρόβλημα από το πουθενά! Ο Παναθηναϊκός καλείται να λύσει ένα αρκετά σοβαρό θέμα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού παίζει και ευρωπαϊκά ματς φέτος. Η υπόθεση του Φραν Βέλεθ μετά την πρόταση της Αλ Φατέχ αποτελεί προτεραιότητα.

Δεν θέλουν να το σκέφτονται στο «τριφύλλι» πως θα τον χάσουν. Τη χρονιά που μας πέρασε ήταν ο πιο σταθερός «πράσινος» αμυντικός. Έβγαλε και ηγετικά χαρακτηριστικά. Φόρεσε το περιβραχιόνιο για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν και αποτέλεσε έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες.

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Παναθηναϊκός δεν συναίνεσε στο να παραχωρήσει τον Βέλεθ έναντι 200.000 ευρώ. Ο ίδιος πιέζει για να φύγει, αλλά σε πρώτη φάση το αίτημά του δεν έγινε αποδεχτό.

Αντιθέτως, με αυτή την κίνηση ο Παναθηναϊκός ξεκαθάρισε ξανά πως δεν ξεπουλάει. Αυτό το έχει δείξει με αρκετές περιπτώσεις τον τελευταίο έναν χρόνο. Δύο φορές έφερε προτάσεις ο Μαουρίσιο και έπεσε σε τοίχο. Το έπαθαν και άλλοι όπως ο Διούδης και ο Χατζηγιοβάνης το προηγούμενο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα επιστροφής των Αράβων. Το να κατατεθεί νέα βελτιωμένη πρόταση είναι ένα ορατό σενάριο. Και εκεί θα τεσταριστούν ξανά τα αντανακλαστικά του «τριφυλλιού».

Σε πρώτη φάση οι «πράσινοι» έχουν πάρει απόφαση να κρατήσουν τον παίκτη και να τον πιέσουν όσο μπορούν για να αποδεχτεί επέκταση συμβολαίου. Από τις 300.000 ευρώ που παίρνει τώρα ο Βέλεθ, θα του γίνει γενναία αύξηση κοντά στο 40%. Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να ματσαριστεί η πρόταση της Αλ Φατέχ, η οποία τον «χρυσώνει» με 1 εκ. ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μοιραστείτε το: