13/07/2025
ΠΑΟΚ | Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 - 11:53

ΠΑΟΚ: Η πρώτη «νίκη» του Λουτσέσκου επί του Μπότο

Τι δείχνει η διαφαινόμενη μεταγραφή του Γιάννη Κάργα στους «ασπρόμαυρους»

Πριν από λίγες μέρες ο Ραζβάν Λουτσέσκου το είπε ανοιχτά σε συνέντευξή του. Κουμάντο μεταγραφικά στον ΠΑΟΚ κάνει ο Ζοσέ Μπότο. Ο Ρουμάνος άφησε και  σπόντες έστω και με το γάντι.

Κάποια πράγματα δεν του αρέσουν και με τον τρόπο του αυτό είπε. Εκτιμούσε πολύ τους ποδοσφαιριστές που μαζί του κατέκτησαν τίτλους. Ήθελε να έχουν διαφορετική αντιμετώπιση. Και εκτός αυτού, θεωρεί ότι δεν πρέπει να υπάρχει τόσο μεγάλη ηλικιακή δέσμευση στο κομμάτι των μεταγραφών. Είναι γνωστό πως ο Μπότο επιμένει όλοι οι παίκτες να είναι μεταξύ 22 και 26 ετών.

Μέχρι τώρα όλες οι μεταγραφές στον ΠΑΟΚ είχαν τη σφραγίδα του τεχνικού διευθυντή του. Σε τέτοιο βαθμό που αυτό χτυπούσε κάπως σε ανθρώπους ακόμη και της ίδιας της ομάδας. Για να μην πάμε στον περίγυρο και τα όσα ακούγονται στη Θεσσαλονίκη. Από νωρίς έχουν αρχίσει κάποιοι να γκρινιάζουν με τους χειρισμούς του Μπότο, το πώς επιλέγει μεταγραφές και τι ποσά δίνει για όσους αποκτούν οι «ασπρόμαυροι».

Το πρώην στέλεχος της Σαχτάρ έκανε προσπάθειες για να κοπεί ο Γιάννης Κάργας. Δεν ήθελε να αποκτηθούν παίκτες από την ελληνική αγορά και ειδικά κάποιος που κατά την άποψή του δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω. Αντιθέτως, μέλη της διοίκησης και ο Λουτσέσκου είχαν καλή άποψη.

Όλα δείχνουν πως η μεταγραφή στο τέλος θα ολοκληρωθεί. ΠΑΟΚ και ΠΑΣ Γιάννινα θα χρειαστεί να κάνουν κάποιες επαφές ακόμη. Ωστόσο, εάν δεν υπάρχει κάποια εμπλοκή της τελευταίας στιγμής, η συμφωνία θα οριστικοποιηθεί και θα σημάνει την πρώτη νίκη του κόουτς επί του τεχνικού διευθυντή.

Μοιραστείτε το: