05/07/2022
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 - 17:28

Απορρίφθηκε το ενδεχόμενο εκκαθάρισης, συνεχίζει με χαμηλό μπάτζετ ο Απόλλων Σμύρνης

Συμμετέχει κανονικά στη SL2 με την ίδια μετοχική σύνθεση η «κυανόλευκη» ΠΑΕ, εφόσον δεν υπάρξει μέχρι τις 25/6 καμία πρόταση για αλλαγή ιδιοκτησίας

Αποφεύχθηκε η πιθανότητα αφανισμού από τις επαγγελματικές κατηγορίες… Κανονικά στη Σούπερ Λίγκα 2 της νέας σεζόν θα πάρει μέρος ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς απορρίφθηκε το ενδεχόμενο η ιστορική ομάδα να οδηγηθεί στη διάλυση (πρακτικά αυτό θα οδηγούσε το σύλλογο είτε στη Γ’ Εθνική είτε στα τοπικά πρωταθλήματα), έπειτα από τον υποβιβασμό της από την SL1… Σε αυτή τη σημαντική απόφαση προχώρησε το Δ.Σ. της «κυανόλευκης» ΠΑΕ την Τρίτη (21/6) σε έκτακτη συνεδρίαση (πέραν της αποδοχής της παραίτησης Τεννέ), όπου επίσης γνωστοποιήθηκε ότι η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα συνεχίσει να πορεύεται με την ίδια μετοχική σύνθεση -παραμένει ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης-, εφόσον δεν υπάρξει πρόταση για αλλαγή ιδιοκτησίας μέχρι την καταληκτική ημερομηνία της 25ης Ιουνίου 2022.   

Παράλληλα, όμως, διευκρινίζεται ότι το μπάτζετ των «κυανολεύκων» θα είναι από εδώ και στο εξής χαμηλό… 

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης το απόγευμα της Τρίτης (21/6) αναφέρει τα ακόλουθα:    

«Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα, Τρίτη 21 Ιουνίου 2022, το ΔΣ της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προκειμένου να λάβει αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας και με δεδομένο ότι δεν έχει κατατεθεί εγγράφως καμία απολύτως πρόταση για τις πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. 

Στη διάρκεια του ΔΣ απορρίφθηκε το ενδεχόμενο να τεθεί η ΠΑΕ σε καθεστώς εκκαθάρισης. Αποφασίστηκε -εάν δεν αλλάξει κάτι έως τις 25 Ιουνίου- η ΠΑΕ να προχωρήσει με την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση και να λειτουργήσει από εδώ και στο εξής με χαμηλό μπάτζετ».

Μοιραστείτε το: