05/07/2022
ΑΕΛ | Κυριακή 19 Ιουνίου 2022 - 18:02

ΑΕΛ: «Μας αποχαιρέτησε από τη διαιτησία ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο...»

Πυρά των «βυσσινί» κατά του ρέφερι Γιάννη Παπαδόπουλου

Τέλος από τη διαιτησία αποτελεί ο ρέφερι Γιάννης Παπαδόπουλος, όπως προκύπτει από την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ την Κυριακή (19/6).

Οι «βυσσινί» τα... χώνουν στον διαιτητή του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης, χαρακτηρίζοντάς τον δολοφόνο με αγγελικό πρόσωπο.

Aναλυτικά: «Όπως είναι γνωστό από τις επίσημες καταγγελίες που είχε κάνει ο κ. Κούγιας, την ΑΕΛ πέρυσι την υποβίβασαν, εκτός των “συνεργασιών” που έκανε ο Χριστοβασίλης στα play-out με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, δύο διαιτητές: Ο Ζαχαριάδης και ο Παπαδόπουλος του συνδέσμου Μακεδονίας - Θεσσαλονίκης. Αυτοί και οι δύο έπαιξαν την προηγούμενη σεζόν τρεις ομάδες, την ΑΕΛ, την Λαμία και τον Παναιτωλικό σε 39 παιχνίδια!!! Όταν έπαιζαν παιχνίδια της ΑΕΛ την κατακρεουργούσαν και όταν έπαιζαν την Λαμία και τον Παναιτωλικό τους ευνοούσαν με αποκορύφωμα τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Ο Ζαχαριάδης είναι από πέρυσι σπίτι του και απολαμβάνει με τον γιο του με την στολή του ΠΑΟΚ την αγαπημένη του ομάδα στην Τούμπα, στον οποίο διηγείται τα κατορθώματα του και τα κατορθώματα του πατέρα του στενού συνεργάτη του Θωμά Μητρόπουλου τα χρόνια της “παράγκας”.

Σήμερα μας αποχαιρέτησε από την διαιτησία το ομορφόπαιδο της Θεσσαλονίκης, ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο, ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο συνονόματος του αρχηγού πλέον ης εγκληματικής οργάνωσης που κανονίζει τα αποτελέσματα στις εκλογές των ΕΠΣ (αλήθεια Εισαγγελέα κ. Σπυρόπουλε η δικογραφία τι γίνεται;). Ελπίζουμε να μην τους δούμε ξανά και τους δύο, γιατί τα ματάκια μας έχουν δει πάρα πολλά από το 1996 και μετά».

Μοιραστείτε το: