07/10/2022
Ιταλία | Πέμπτη 2 Ιουνίου 2022 - 13:33

Πώς η απόλυση του Τούντορ επηρεάζει δύο Έλληνες

Γιατί η αλλαγή προπονητή στην Ελλάς Βερόνα δεν ευνοεί τους Παναγιώτη Ρέτσο και Δημήτρη Πέλκα

Παρελθόν από την Ελλάς Βερόνα αποτελεί ο Ιγκόρ Τούντορ από το Σάββατο (28/5). Μπορεί με αυτόν στον πάγκο οι Βερονέζοι να τερμάτισαν ένατοι φέτος στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να κρατήσει τη δουλειά του.

Κατά δήλωση του πρώην τεχνικού του ΠΑΟΚ, το διαζύγιο ήρθε γιατί δεν υπήρχαν κοινοί όροι για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Έτσι οι δύο πλευρές αποφάσισαν να λυθεί η συνεργασία τους.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη επηρεάζει δύο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο πρώτος είναι ο Παναγιώτης Ρέτσος. Από τον Ιανουάριο ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός έχει γίνει κάτοικος Βερόνας. Αποτέλεσε επιλογή του Τούντορ. Συνεπώς τα δεδομένα για εκείνον ενδέχεται να αλλάξουν με έναν νέο τεχνικό. Θα πρέπει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να χτίσει μία σχέση από το μηδέν. Στους πρώτους του μήνες στην Ιταλία έπαιξε σε πέντε παιχνίδια καθώς είχε και έναν τραυματισμό που τον πήγε λίγο πίσω.

Ο δεύτερος Έλληνας που επηρεάζεται από την αλλαγή τεχνικού στην Ελλάς Βερόνα είναι ο Δημήτρης Πέλκας. Στην Τουρκία υποστηρίζουν πως η Φενέρμπαχτσε θα ήθελε να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι. Έχουν γραφτεί διάφορες ομάδες για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό. Οι «τζιαλομπλού» ήταν μία εξ αυτών κατόπιν εισήγησης του Τούντορ. Τον γνώριζε από τον ΠΑΟΚ και γι' αυτό τον ήθελε. Δεν αποκλείεται με τα νέα δεδομένα, η περίπτωσή του να χάσει πόντους.

Μοιραστείτε το: