08/08/2022
Χάντμπολ | Τρίτη 31 Μαΐου 2022 - 22:03

Με Καρασαββίδη στον πάγκο και τη νέα σεζόν ο Ολυμπιακός στο χάντμπολ

Ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε ότι ο στόχος είναι η παραμονή στην κορυφή

Tην ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας χάντμπολ, Γιώργο Καρασαββίδη, ανακοίνωσε την Τρίτη (31/5) ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.

Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και επιβραβεύθηκε με νέο μονοετές συμβόλαιο, τονίζοντας ότι ο στόχος για τη νέα σεζόν είναι η παραμονή στην κορυφή.

Αναλυτικά: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./Όμιλος Ξυνή ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιώργο Καρασαββίδη. Ο Έλληνας τεχνικός, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο Γιώργος Καρασαββίδης, μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, δήλωσε στο olympiacossfp.gr: “Τα συναισθήματα που βιώσαμε μέσα στην ομάδα, αλλά κυρίως τα συναισθήματα που μας προκάλεσε η συμπαράσταση του κόσμου μας τις τελευταίες μέρες, ήταν ο καλύτερος επίλογος για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον σύλλογο. Έχουμε ένα πρότζεκτ. Το πρώτο βήμα, η οικοδόμηση, έγινε. Το επόμενο είναι η βελτίωση. Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι, ότι στόχος μας είναι να παραμείνουμε στην κορυφή και να δείξουμε το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα και τη νέα σεζόν. Σας θέλουμε κοντά μας και την επόμενη χρονιά”».

Μοιραστείτε το: