05/07/2022
ΑΡΗΣ | Κυριακή 22 Μαΐου 2022 - 17:22

Μπούργος: «Έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν...»

Βέβαιος για καλύτερες μέρες ο προπονητής του Άρη

Σίγουρος ότι στην επόμενη σεζόν ο Άρης θα τα πάει καλύτερα από φέτος είναι ο Χερμάν Μπούργος.

Μιλώντας στο Aris TV, ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε για το τι περιμένει εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και είπε σχετικά: «Είναι μια αίσθηση που έχω, δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένα. Ακόμα δεν έχουμε συναντηθεί με τον πρόεδρο για να πούμε τι ακριβώς θα γίνει, αλλά έχω μια αίσθηση ότι θα είναι μια πολύ καλή σεζόν».

Επίσης, ανέφερε:

Για το αν πίστευε ότι το 0-2 με την ΑΕΚ θα μπορούσε να γυρίσει: «Ναι, γιατί πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μου. Είναι πολύ σημαντική αυτή η ιστορική ανατροπή, αλλά θεωρώ ότι πιο σημαντικό είναι η εμφάνιση της ομάδας στα πλέι οφ».

Για το αν νιώθει δικαιωμένος για την επίτευξη του στόχου: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος και ναι, νιώθω δικαιωμένος και το λέω για όλους τους φιλάθλους του Άρη, ότι έρχονται καλύτερες μέρες».

Για το «ταμείο» της σεζόν: «Η ίδια η ομάδα, αυτά είναι τα θετικά στοιχεία. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα μια ιδιαίτερη σύνδεση με την ομάδα και ήθελα να επιτευχθεί ο στόχος και να γίνουμε μια ομάδα».

Για το τι σημαίνει ο Άρης για τον ίδιο: «Είναι το σπίτι μου».

Για το αν έχει να πει κάτι στους παίκτες του: «Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη δουλειά που έχουν κάνει, ήταν πιστοί στις κατευθύνσεις και τις οδηγίες που τους έδωσα».

Για τη χειρότερη στιγμή του στην ομάδα: «Δεν έχω ζήσει κακή στιγμή, όλες οι στιγμές είναι καλές γιατί μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα δημιουργήσαμε ένα καλό σύνολο».

Για το αν θα μπορούσε να χαρακτηρίσει έναν παίκτη ως mvp: «Ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, είναι η ομάδα η ίδια».

Μοιραστείτε το: