05/07/2022
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Σάββατο 21 Μαΐου 2022 - 19:49

Σάιμονς: «Να χτίσουμε τη νοοτροπία νικητή...»

Αυτός είναι ο βασικός στόχος του Ατρομήτου για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τον άμεσο συνεργάτη του Κρις Κόλμαν

Στον Ατρόμητο έχουν ξεκινήσει τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν, που θα πρέπει να βρει τους «κυανόλευκους» με τη νοοτροπία του νικητή.

Αυτό τόνισε, μιλώντας το Σάββατο (21/5) στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, ο Κιτ Σάιμονς, με τον άμεσο συνεργάτη του Κρις Κόλμαν να δηλώνει σχετικά: «Το μεγάλο θέμα για μας, και για μένα και για τον προπονητή, είναι να χτίσουμε τη νοοτροπία νικητή που χρειάζεται η ομάδα. Αυτό δεν θα συμβεί μόνο με τη νίκη στη μέρα του αγώνα. Αυτό θα προκύψει από την καθημερινή δουλειά, θα προκύψει από τη νοοτροπία μας σε κάθε προπόνηση, από τον τρόπο που προετοιμαζόμαστε, από τον τρόπο που ζούμε και προσέχουμε τον εαυτό μας. Η νίκη δεν είναι υπόθεση μιας ημέρας, αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνεις κάθε μέρα, όλη την ώρα, για να γίνουμε νικητές. Για αρχή αυτό πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να χτίσουμε τη νοοτροπία νικητή σε όλη την ομάδα.

Για μένα όλα είναι θέμα των ανθρώπων. Όταν έχεις δίπλα σου σωστούς ανθρώπους, που δουλεύουν σκληρά και έχουν μία ξεκάθαρη φιλοσοφία, μία ξεκάθαρη ιδέα όταν δουλεύουν όλοι μαζί, δεν είναι πια δουλειά… Το διασκεδάζεις και το ζεις σαν να κάνεις το χόμπι σου. Μετά την προπόνηση μένουμε εγώ, ο προπονητής, ο Γιώργος (σ.σ. Κορακάκης), ο Νίκος (σ.σ. Λαζαρίδης) και σχολιάζουμε τι είδαμε. Ποιος ήταν καλός, τι μπορούμε να βελτιώσουμε… Το περιβάλλον που έχουμε δημιουργήσει εδώ είναι πάρα πολύ καλό και τώρα, αρχής γενομένης από το καλοκαίρι θέλουμε να το εξελίξουμε ακόμα περισσότερο».

Επίσης, ο βοηθός του Ουαλού τεχνικού ανέφερε:

Για τα συναισθήματά του από τη στιγμή που οριστικοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον Ατρόμητο: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είναι τέσσερις-πέντε υπέροχοι μήνες σε αυτή την ομάδα, που πραγματικά κι εγώ και ο κόουτς τους έχουμε απολαύσει, πετυχαίνοντας φυσικά και τον στόχο που ήταν να κρατήσουμε τον Ατρόμητο στην κατηγορία. Τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτά που είναι μπροστά μας, θέλοντας να προοδεύσουμε τον σύλλογο. Θεωρώ ότι είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μας και πραγματικά ανυπομονούμε για την επόμενη μέρα».

Για το μήνυμά του για τους οπαδούς της ομάδας: «Είναι πραγματικά υπέροχοι. Ήταν μια πολύ σκληρή σεζόν για όλους μέσα στην ομάδα. Μπορεί να ήρθαμε τον Ιανουάριο, αλλά αντιληφθήκαμε πολύ καλά το πόσο υπέφεραν και το πόσο πόνεσαν όλοι στον Ατρόμητο. Θυμάστε δεν είχαμε κερδίσει στα τρία πρώτα ματς κι αυτό δεν ήταν εύκολο. Ωστόσο, στάθηκαν δίπλα σε μας, δίπλα στην ομάδα. Πραγματικά χαίρομαι που τους κάναμε λίγο χαρούμενους.

Ήρθαν σε όλα τα εκτός έδρας ματς στα playouts και φώναζαν συνεχώς σε όλο το παιχνίδι. Ένιωσαν περήφανοι για την ομάδα τους και όλοι αυτό θέλουμε. Από τον ίδιοκτήτη μέχρι όλους όσους δουλεύουν εδώ. Όλοι θέλουμε ένα κλαμπ που θα είναι όλοι περήφανοι. Όλοι θέλουμε να βελτιωθούμε για αυτούς».

Μοιραστείτε το: