24/05/2022
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 13 Μαΐου 2022 - 18:01

Πρόστιμα σε Κηφισιά και Πανσερραϊκό από τον Αθλητικό Δικαστή της SL2

Απαλλαγές για Καβάλα, Χανιά * Νίκη στα χαρτιά για τους Νέους του Αλμωπού Αριδαίας επί του Πιερικού 

Δύο ομάδες της Σούπερ Λίγκας 2 καλούνται να πληρώσουν για παραβάσεις τους, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή… Ο λόγος για την Κηφισιά και τον Πανσερραϊκό, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο 1.000 ευρώ και 500 ευρώ αντίστοιχα. Επίσης στο πρωτάθλημα Νέων της κατηγορίας ο Πιερικός μηδενίστηκε στο ματς με τον Αλμωπό Αριδαίας και παράλληλα καλείται να καταβάλει και 3.000 ευρώ.

Αναλυτικά, οι αποφάσεις, όπως ανακοινώθηκαν την Παρασκευή (13/5) από τη διοργανώτρια είναι οι ακόλουθες:  

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 Εθνικής Κατηγορίας έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ από την αποδιδόμενη σε αυτή πειθαρχική παράβαση (πειθαρχική δίωξη ποδοσφαιρικού εισαγγελέα ΕΠΟ).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο. για το αδίκημα της μη αναγραφής και πρόσληψης προπονητή (αγώνες 27.3.22 με ΠΑΕ Ολυμπιακό Βόλου και 30.03.22 με ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι ρίψη αντικειμένου από φίλαθλό της, το οποίο κατά την κοινή πείρα δεν ήταν πρόσφορο να προκαλέσει σωματική βλάβη προσώπου. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ τη χρηματική ποινή των 1.000€ (αγώνας 26.3.22 με ΠΑΕ Αιγάλεω).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, ήτοι το άναμμα πέντε πυρσών στις κερκίδες. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ τη χρηματική ποινή των 500€ (αγώνας 26.3.22 με ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια).

• ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ την ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ και τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ, από την αποδιδόμενη σε αυτόν πειθαρχική παράβαση της διάταξης του άρθρου 12 παρ. 5 του ΚΑΠ της ΕΠΟ (αγώνας 30.03.22 με ΠΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας).

• ΔΕΧΕΤΑΙ ότι η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τέλεσε την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση, της υπαίτιας μη τέλεσης αγώνα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΝΕΩΝ τη χρηματική ποινή των 3.000€ και την τιμωρεί με απώλεια του αγώνα της με ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας με τέρματα 0-3 (αγώνας 27.3.22)».

Μοιραστείτε το: