24/05/2022
ΗΡΑΚΛΗΣ | Πέμπτη 12 Μαΐου 2022 - 17:04

Έτοιμος για αδελφοποίηση με την Έρκουλες ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής

Οι «κυανόλευκοι» έλαβαν πρόσκληση από την ισπανική ομάδα για συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις σχετικά με τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της

Προς αδελφοποίηση με την ισπανική Έρκουλες βαδίζει ο Π.Ο.Τ. Ηρακλής, με τους Θεσσαλονικείς να λαμβάνουν πρόσκληση από την ισπανική ομάδα, προκειμένου να πάρουν μέρος στις εορταστικές της εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Όπως αναφέρουν οι «κυανόλευκοι» στην ενημέρωση της Πέμπτης (12/5), είναι πιθανή η συνεργασία και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής, όπως η ολλανδική Χέρακλες.

Αναλυτικά: «Πρόσκληση από τον Ηρακλή Αλικάντε (Hercules C.F, @herculescfoficial) προκειμένου ο Ηρακλής να συμμετέχει στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ισπανικής ομάδας κατέφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ. Στόχος αποτελεί να υπάρξει αδελφοποίηση των δυο ομάδων και παράλληλα να συνεργαστούν σε πολλά επίπεδα όπως: Φιλικές αναμετρήσεις, συνεργασία στις ακαδημίες κ.α.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν οι απευθείας συζητήσεις μεταξύ των διοικήσεων των δυο ομάδων προκειμένου να οριοθετήσουν το πλαίσιο της συνεργασίας.

Υπάρχει η σκέψη αυτή η συνεργασία να επεκταθεί και με άλλες ομάδες που ονομάζονται Ηρακλής όπως η Χέρκουλες στην Ολλανδία, JS Hercules στην Φιλανδία και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Μοιραστείτε το: