02/06/2023
Διοικητικά - Δικαστικά | Τρίτη 10 Μαΐου 2022 - 20:20

Δικαιώθηκε στην έφεση ο Μακεδονικός και αρχίζουν τα πλέι οφ της Γ' Εθνικής για την άνοδο στην SL2

Κέρδισαν οι «πράσινοι» την υπόθεση του αγώνα με την Α.Ε. Λευκίμμης και πήραν την πρωτιά στον 2ο όμιλο, αφήνοντας δεύτερη την Κοζάνη

Tην παρουσία του στα πλέι οφ της Γ' Εθνικής για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα 2 εξασφάλισε ο Μακεδονικός, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ την Τρίτη (10/5).

Οι «πράσινοι» κέρδισαν την υπόθεση του αγώνα με την Α.Ε. Λευκίμμης, επικρατώντας με 3-0 στα χαρτιά και παίρνοντας την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο, για να μείνει στη 2η θέση η Κοζάνη, ενώ η Λευκίμμη υποβιβάστηκε στα τοπικά πρωταθλήματα.

Έτσι, αναμένεται πια ο άμεσος ορισμός της 1ης αγωνιστικής των πλέι οφ, που έχουν αργήσει χαρακτηριστικά να ξεκινήσουν και υπήρξε νωρίτερα στην ημέρα ανακοίνωση διαμαρτυρίας από τους παίκτες της Παναχαϊκής.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

- Απορρίπτει την 229/ 15-4-2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής ΕΠΟ. Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την από 8/4/2022 ένσταση του σωματείου Α.Σ. Μακεδονικός ως βάσιμη.

- Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του ενισταμένου σωματείου Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από την Α.Ε. ΛΕΥΚΙΜΗ τρείς (3) βαθμούς από τον πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και της επιβάλλει χρηματική ποινή 500 ευρώ».

Μοιραστείτε το: