24/05/2022
ΑΕΛ | Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 - 21:34

Κούγιας: «Τρεις αλήτες και δύο πρεζάκια δεν θα χαλάσουν τις εξαιρετικές σχέσεις μας...»

Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό Βόλου για τη φιλοξενία ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ * «Καρφιά» μετά από καιρό για τον Γρηγορίου

Δώρο γενεθλίων πήρε ο Αλέξης Κούγιας με το διπλό της ΑΕΛ με 2-1 επί του Ολυμπιακού Βόλου και ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» ευχαρίστησε τους «ερυθρόλευκους» της Μαγνησίας για τη φιλοξενία.

Ωστόσο, ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας έκανε λόγο και για «αλήτες και πρεζάκια», ενώ έριξε... καρφιά μετά από καιρό στον πρώην τεχνικό της ΑΕΛ και νυν της Λαμίας, Μιχάλη Γρηγορίου.

Αναλυτικά, η κυριακάτικη (23/1) δήλωσή του: «Ευχαριστώ τα παιδιά μας και τους προπονητές μας για το δώρο που μου έκαναν. Κάναμε τα εύκολα δύσκολα απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, όπως είναι πια ο Ολυμπιακός Βόλου, με το νέο ιδιοκτήτη, με τους νέους παίκτες και έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές, τον Βασίλη Βούζα. Δύσκολα θα περάσει άλλη ομάδα από τον Βόλο.

Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο. Τρεις αλήτες και δύο πρεζάκια δεν θα χαλάσουν τις εξαιρετικές σχέσεις μας με αυτόν τον ιστορικό σύλλογο. Είχα χρόνια να φύγω από εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μου, θυμάμαι αυτό έγινε μία φορά στη Ρόδο με τον Ηρακλή, αλλά δυστυχώς σήμερα αηδίασα. Δυστυχώς, η ποδοσφαιρική κοινωνία έχει αλλάξει και ορισμένοι δεν σέβονται τίποτα.

Εμείς συνεχίζουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας, που είναι η άνοδος, αλλά και να ξανακάνουμε την ΑΕΛ οικογένεια και όχι κέντρο διερχομένων που μιλάνε δέκα γλώσσες, όπως καταντήσαμε με τον Γρηγορίου».

Μοιραστείτε το: