25/05/2022
ΓΓΑ | Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022 - 21:49

Πήραν στο ψιλό τους… επικοινωνιολόγους της ΕΠΟ στο υφυπουργείο Αθλητισμού

Η επιλεκτική διαρροή από την Ομοσπονδία περί «αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης» ως… απάντηση στον Αυγενάκη είναι ένα απίστευτο αυτογκόλ και στη ΓΓΑ δεν το άφησαν ανεκμετάλλευτο

Η παγκόσμια ημέρα γέλιου είναι στις 2 Μαΐου, αλλά στο πάρκο Γουδή που κατοικοεδρεύει η ΕΠΟ προφανώς και μπερδεύτηκαν... Έτσι θέλησαν να μας τη θυμίσουν πολύ νωρίτερα, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 21 Ιανουαρίου 2022 πρόσφεραν απλόχερα χαμόγελα με την αμίμητη φράση πως «η Ολιστική Μελέτη υλοποιείται αθόρυβα», την οποία η Ομοσπονδία έδωσε επιλεκτικά σε ΜΜΕ υπό μορφή διαρροής, θέλοντας έτσι να «απαντήσει» στο σχεδόν καθημερινό σφυροκόπημα του Λευτέρη Αυγενάκη εναντίον της.

Μοιραία, λοιπόν, στο υφυπουργείο Αθλητισμού και στη ΓΓΑ γενικότερα πήραν στο ψιλό τους… επικοινωνιολόγους της ΕΠΟ (και δικαίως αφού τους δόθηκε η αφορμή), αφού πρόκειται για «αυτογκόλ»! 

Έτσι, από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού, που έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά στο… δώρο της Ομοσπονδίας, σχολίαζαν τα εξής: 

«Δεν μπορεί να μην εκτιμηθεί η απέλπιδα προσπάθεια της ΕΠΟ να ευθυμήσει τους φιλάθλους όλης της χώρας με την έμπνευσή της περί ‘‘αθόρυβης υλοποίησης της Ολιστικής Μελέτης»’’! 

ΥΓ.: ‘‘Αυτόνομος’’ = αυτός που καθορίζει μόνος του τους νόμους.

Ευτυχώς, στην Ελληνική Δημοκρατία και στην έννομη τάξη της, οι νόμοι ψηφίζονται στην Ολομέλεια της Βουλής κι όχι στα γραφεία οποιασδήποτε Ομοσπονδίας».

Δ. Δ. 

Μοιραστείτε το: